Çorum Belediyesi 2022 yılının en başarılı 16 Belediye arasında yer aldı

ÇORUM 31 Aralık 2022 09:04
Videoyu Aç Çorum Belediyesi 2022 yılının en başarılı 16 Belediye arasında yer aldı
A
a

SONAR Araştırma Şirketi 2022 yılının en başarılı belediye başkanları anketi yaptı. Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim AŞGIN,yapılan anketten çıkan sonuça memnuniyetini dile getirdi...



TÜRKİYE'DE 2022 YILI 51 iL BELEDİYE
ANKETİNDE ÇORUM BELEDİYESİ
16. SIRADA YER ALDI!
  •  Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim AŞGIN,yapılan anketten çıkan sonuça memnuniyetini dile getirdi...
  • SONAR Araştırma Şirketi 2022 yılının en başarılı belediye başkanları anketi yaptı...
Ensonhaber'de aktarılan bilgilere göre; 2023 seçimleri öncesinde yerel yönetimlere odaklanan SONAR, iktidar ve ana muhalefette siyaset yapan Türkiye'nin en beğenilen büyükşehir, il, büyükşehir ilçe, illere bağlı ilçe belediye başkanlarını araştırdı.Kamuoyu Araştırma Şirketi’nin yayınladığı rapora göre; Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, büyükşehirler hariç en beğenilen 51 il belediye başkanı arasında 16’ıncı sırada yer aldı.
AK PARTİLİ İL BELEDİYELERİ ARASINDA 7'İNCİ
Bu arada Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın AK Partili 51 il belediye başkanları arasında 7'inci sırada bulunduğu öğrenildi.
EN BEĞENİLEN İL BELEDİYE BAŞKANI
Türkiye genelinde en beğenilen il belediye başkanı da yüzde 59,8 ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan oldu. Özcan'ı yüzde 58,2 ile Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yüzde 57,6 ile Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin takip etti. Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 51 il belediye başkanının değerlendirildiği araştırmada 16’ıncı sırada yer aldı.
Araştırmada seçmene şehrini/ilçesini yöneten başkanı beğenip beğenmediği ve başkanın en beğendiği hizmeti/icraatı soruldu.
EN BEĞENİLEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ERZURUM
Türkiye genelinde en beğenilen büyükşehir belediye başkanı Erzurum çıktı. Yüzde 62,3 ile zirvede yer alan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i, yüzde 61,1 ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu takip etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yüzde 59,6 ile üçüncü sırada yer alırken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yüzde 57,4 ile dördüncü sırada, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise yüzde 54,8 ile beşinci sırada yer aldı.
EN BEĞENİLEN İL BELEDİYE BAŞKANI
Türkiye genelinde en beğenilen il belediye başkanı da yüzde 59,8 ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan oldu. Özcan'ı yüzde 58,2 ile Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yüzde 57,6 ile Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin takip etti. Çorum Belediyesi 51 il belediyesi arasında sıralamada ilk 16’ya yerleşti.
EN BEĞENİLEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANI
Türkiye genelinde İstanbul hariç en beğenilen ilçe belediye başkanı ise yüzde 73,4 ile Ankara- Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen oldu. Taşdelen'i yüzde 68,3 ile Ankara- Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, yüzde 66,6 ile Manisa-Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu takip etti.



#2022yılınınİl
#Belediyebaşkanları
Çorum Belediyesi
#soneraraştırmaanketi
Halil İbrahim Aşgın
#hıtittvnet
#Çorum

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam