ÇORUM BELEDİYESİ GAZETECİ CEM KÜÇÜK'ÜN PROGRAMINI İPTAL ETTİ

ÇORUM 21 Nisan 2017 10:58
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYESİ GAZETECİ CEM KÜÇÜK'ÜN PROGRAMINI İPTAL ETTİ
A
a

Sondakika: “AK Parti’nin radikal İslamcılarla yolunu ayırması lazım” diyen gazeteci Cem Küçük’ün 13 Mayıs’ta Çorum’da yapacağı söyleşi belediye tarafından iptal edildi.Cem Küçük katıldığı bir televizyon programında Mavi Marmara şehitlerine 'Manyak' demişti

Cem Küçük katıldığı bir televizyon programında ''Mavi Marmara'daki o manyak tipler. Yani, kafadan İsrail düşmanı, kafadan batı düşmanı kafadan her şeye düşman bir tip var. Garip, garip tipler var Bunlarla da bu yolların ayrılması lazım'' ifadelerini kullanmıştı.

BAŞBAKANLIK ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN TEPKİ

Küçük'e bir tepki de Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Abdulkerim Taş'tan geldi. Sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren Taş, ''Mavi Marmara'daki manyaklar ifadesini kullanan hadsiz, amacın ne? Kime hizmet ediyorsun?'' ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada hakkında onbinlerce tepki tweeti atılan Küçük'e İHH Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Gülden Sönmez de tepki gösterdi.

"İHH: SENİ DAVA MANYAĞI YAPACAĞIZ"

Küçük için "İçimizdeki İsrailli" diyen Sönmez'in mesajı şu şekilde: "Seni dava manyağı yapacağız içimizdeki İsrailli Cem Küçük" ifadelerini kullandı.

ÇORUM BELEDİYESİ İPTAL ETTİ

Küçük’ün bu sözlerine İslamcı çevrelerden tepki geldi. Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Çorum Kitap Günleri kapsamında 13 Mayıs’ta gerçekleştirecekleri Cem Küçük söyleşisini iptal ettiklerini duyurdu. Candan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Mavi Marmara ümmetin onurudur” ifadelerine yer verdi.
 

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

.Katıldığı bir televizyon programında Mavi Marmara'da bulunanlar için kullandığı ifadeler nedeniyle çok eleştirilen Cem Küçük sosyal medya hesabından özür dilemek zorunda kaldı. 20.04.2017



 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam