Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri tarafından 6. yıl sonu sergisi açıldı

ÇORUM 2 Haziran 2016 12:49
Videoyu Aç Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri  tarafından 6. yıl sonu sergisi açıldı
A
a

Törende Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Çorum Belediyesi KKSM Koordinatörü Nuran Hakyemez birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından protokol üyeleri açılış kurdelesini keserken, daha sonra sergiyi inceleme fırsatı buldular.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün de katılımıyla her yıl açılan Çorum Belediyesi KKSM yıl sonu sergisinin 6. açıldı. Sergide Çorum Belediyesi KKSM’de kurs gören kursiyerler tarafından hazırlanan 5 binin üzerinde eser yer alıyor. Buhara Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Külcü’nün yanı sıra, AK Parti Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ın eşi Ebru Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, Çorum Belediyesi KKSM Koordinatörü Nuran Hakyemez, kurs öğretmenleri, belediye personeli, kursiyerler ile aileleri katıldı. Törende Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Çorum Belediyesi KKSM Koordinatörü Nuran Hakyemez birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından protokol üyeleri açılış kurdelesini keserken, daha sonra sergiyi inceleme fırsatı buldular.

“3864 BAYAN KURS GÖRÜYOR”

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 5 yıl önce başlattıkları KKSM projesiyle büyük bir yol kat ettiklerini dile getirdi. Şuanda Çorum’da 93 kurs olduğunu ve bu kurslardan 3864 bayanın yararlandığını vurgulayan Külcü, Çorum’un kadınlarına müteşekkir olduğunu söyledi.

13

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam