Çorum Belediyesi'nin arkasındaki Havuzlu Küçük Park’a “Dünyanın Merkezi” tabelası takıldı

ÇORUM 1 Eylül 2016 18:15
Videoyu Aç Çorum Belediyesi'nin arkasındaki Havuzlu Küçük Park’a “Dünyanın Merkezi” tabelası takıldı
A
a

Çorum Belediyesi, Saat Kulesi yanında bulunan küçük parka “Dünyanın Merkezi Çorum” yazılı bir tabela astı. Dünya haritasının da bulunduğu tabela, vatandaşların dikkati çekiyor.Dünyanın Merkezinde Hasbihal...


AK Parti Çorum  Teşkilatı tarafından '15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi' adlı resim sergisi açılışı sonrası,Ak Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu,Çorum Valisi Necmeddin Kılıç,Çorum Belediye Başkan  yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu ve Ak Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç'la birlikte Çorum Belediyesi, Saat Kulesi yanında bulunan küçük parka “Dünyanın Merkezi Çorum” yazılı  tabelanın  önündeki parkta oturan vatandaşlarla çay içip hasbihal yaptılar.


NASA ve Google işbirliğinde gerçekleştirilen çalışmalar sonrasında, dünyanın coğrafi koordinatları belirlenerek ulaşılan sonuçta, Çorum İli dünyanın merkezi olarak belirlenmişti. 
Günlerce gündemden düşmeyen konu, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından unutulmaya başlamıştı. Kentin girişlerine “dünyanın merkezi Çorum’a hoş geldiniz” tabelaları asan Çorum Belediyesi, kent merkezinde de benzer bir uygulamayı hayata geçirdi.

Çorum Belediyesi, Saat Kulesi yanında bulunan küçük parka “Dünyanın Merkezi Çorum” yazılı bir tabela astı. Dünya haritasının da bulunduğu tabela, vatandaşların dikkati çekiyor. Çorumlulara dünyanın merkezinde bulunduklarını hatırlatan tabela, özellikle de Çorum dışından gelenlerin zihinlerinde bir anı bırakacağa benziyor.




DÜNYANIN MERKEZİ ÇORUM

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam