Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen “4. Kadın Emeği Fuarı” Salı günü açılıyor

ÇORUM 2 Mayıs 2016 17:03
Videoyu Aç Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen “4. Kadın Emeği Fuarı” Salı günü açılıyor
A
a

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen “4. Kadın Emeği Fuarı” Saat Kulesi yanında bulunan Hürriyet Parkında 02-10 Mayıs tarihleri arasında tüm Çorumluların hizmetine sunulacak. Açılışını 03 Mayıs Salı günü Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün gerçekleştireceği fuar, açılış konuşmasının ardından müzik dinletisi ile devam edecek.

Her gün için özel bir etkinliğe imza atılacak olan fuara, halk tarafından yoğun bir katılım sağlanması bekleniyor. El emeği göz nuru üretilen ürünlerin sergileneceği fuarda, ilk kez bu yıl katılacak olanların yanında 2. ve 3. kez stand açma fırsatı yakalayan hanımlar da yer alıyor. Halk eğitim ve Kadın girişimcilik kurslarında eğitim görmüş kursiyerlerin yer alacağı fuarda, hiç kursa gitmemiş tamamen kendi becerisiyle emeğini ürüne dönüştürmüş emekçi kadınlarımız da bulunuyor.

Fuarda stand açan Sivil Toplum Kuruluşları arasında, Onkosav, Kan-Der Deniz Feneri ve Kadın Kültür Dernekleri üyeleri de yer alıyor. Fuardan elde edilecek gelirin tamamının başta katılımcı dernekler olmak üzere yardıma muhtaç ailelere dağıtılması planlanıyor. Fuar kapsamında ürünlerini sergileyecek olan emekçi kadınlar arasında emeğini işe dönüştürmüş, kendi iş yerini açmış bayanların da olması Çorumlu kadınların azmini ve başarısını da bir kez daha bizlere göstermiş oluyor. Gerçekleştirilecek olan bu sorumluluk projesine vermiş olduğu büyük desteklerinden dolayı Çorum Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye de minnetlerini sunan katılımcılar, tüm Çorumluları da fuara davet ederek, çorbada herkesin tuzu bulunmasını gönülden istediklerini, dile getiriyorlar.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam