Çorum Belediyesi tarafından yenilenme kararı alınan, Hürriyet Parkı’nda çevre düzenlemesi çalışması başlatıldı

ÇORUM 14 Ağustos 2016 09:59
Videoyu Aç Çorum Belediyesi tarafından yenilenme kararı alınan, Hürriyet Parkı’nda çevre düzenlemesi çalışması başlatıldı
A
a

Hürriyet Meydanı’nda yer alan ve 2 bin 935 metrekarelik alana sahip olan parkta, yenileme çalışmaları için start verildi. Çalışmalar kapsamında, Hürriyet Parkı tepeden tırnağa yenilenerek modern bir görünüme kavuşturulacak. 3 ay içerisinde bitirilmesi planlanan çalışmalarda parka yeni alanlar kazandırılacak.

Bx6df8KCAAARg3H

Hürriyet Meydanı’nda yer alan ve 2 bin 935 metrekarelik alana sahip olan parkta, yenileme çalışmaları için start verildi. Çalışmalar kapsamında, Hürriyet Parkı tepeden tırnağa yenilenerek modern bir görünüme kavuşturulacak. 3 ay içerisinde bitirilmesi planlanan çalışmalarda parka yeni alanlar kazandırılacak. Zeminin yanısıra havuzun da yenileneceği parkta yer alan Belediye Otobüs Amirliği arkasına kafetarya yapılacak. Mevcut ağaçlar ile birlikte yeşil dokunun korunacağı belirtilen parkta bulunan Muharip Gaziler Derneği bürosu ile Polis bekleme noktasının da yenileceği öğrenildi.

görsel-3

hgfd (1)(5)

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam