ÇORUM BELEDİYESİNDEN HALK EKMEK HİZMETİ

ÇORUM 18 Temmuz 2017 08:59
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYESİNDEN HALK EKMEK HİZMETİ
A
a

Çorum Belediyesi’nin şirketi BELTAŞ A.Ş. tarafından Organize Sanayi Bölgesine kurulan Halk Ekmek Fabrikası önümüzdeki ay hizmete açılacak.


Organize Sanayi Bölgesi’nde 3 bin 500 m2 alana sahip fabrika satın alındı. Ekmek üretimi için gerekli makine ve teçhizatın kurulumu yapıldı. Ağustos ayından itibaren de üretimin başlaması hedefleniyor. Belediye’nin kurduğu ekmek fabrikasının diğer şehirlerdeki halk ekmek fabrikalarından farklı olacağı belirtildi. Büyük şehirlerde kurulan halk ekmek fabrikalarında tünel sistemiyle yüz bin ve milyon adedi bulan ekmek üretilirken, Çorum’da vatandaşların damak tadına uygun taş fırın ekmeği üretilecek. Belediye’nin üreteceği ekmekte kalite, hijyen, damak tadı ve fiyatın uygunluğuna önem verilecek. Piyasada ekmek fiyatlarında istikrarın oluşturulması ve dengelenmesi hedeflenecek.

ÇORUM BELEDİYESİNDEN BÜFE TALEBİ

Çorum Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasında üretilen ekmek ve unlu mamullerin satışa sunulacağı Halk Ekmek Büfeleri için işletme talepleri alınacağı açıklandı. Taleplerin, 18-24 Temmuz tarihleri arasında Çorum Belediyesi Kentli Servisine 20 TL güvence bedeli karşılığında yapılabileceği duyuruldu.

BÜFELERDEN “İSTENİLECEK” BELGELER

Duyuruda, büfe işletme talebinde bulunacak kişilerden başvuru sırasında son bir ay içerisinde alınmış ikametlerini gösterir belge, nüfus cüzdanı fotokopisi, Çorum Belediyesine borcu olmadığına dair belge ile büfe uygulama ve satış şartlarını kabul ettiğine dair taahhütname istenecek.
ekmek (1)
BÜFE İŞLETİCİLERİNİN BELİRLENMESİ

Aynı duyurunun son bölümünde “büfe işleticilerinin belirlenmesi” ile ilgili müracaatların değerlendirileceği, toplanan ön başvuruların Çorum BELTAŞ A.Ş. Yönetim Kurulunca değerlendirilerek uygun görülenlere çekilecek kura ile büfe tahsisi yapılacağı kaydedildi. Ayrıca, büfe tahsisi yapılan kişilerle sözleşme yapılacağı, isteklinin belirlenen tarihe kadar sözleşme imzalamaması durumunda yeni kişinin yedekler arasından belirleneceği bildirildi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam