Çorum Belediyesinin Genç Belediye Başkanı ve ekibiyle Sempozyuma Damgasını Vuracak

ÇORUM 12 Nisan 2016 20:31
Videoyu Aç Çorum Belediyesinin Genç Belediye Başkanı ve ekibiyle Sempozyuma Damgasını Vuracak
A
a

Bu yıl 5 incisi düzenlenecek olan Yerel Yönetimler Sempozyumunda “ Gençlik ve Belediye ” konusu değerlendirilecek. 13 Nisan Çarşamba günü Genel Başkanı Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU’ nun katılımıyla ATO Congresıum’ da açılışı gerçekleşecek programa Başkan Külcü,İl Başkanı Rumi Bekiroğlu Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç,Ünal Yıldırım ,Adnan Tığlı katılıyor.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU "BAŞARIMIZIN ARKASINDA BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI VAR"
ÇORUM Belediye Başkanı Muzaffer Külcü Başbakan DAVUTOĞLU'ndan ödülünü aldı. Çorum'a yaşattığınız bu gurur için teşekkür ederiz.


Çorum Belediyesinin Genç Belediye Başkanı ve ekibiyle Sempozyuma Damgasını Vuracak! Bu yıl 5 incisi düzenlenecek olan Yerel Yönetimler Sempozyumunda “ Gençlik ve Belediye ” konusu değerlendirilecek. 13 Nisan Çarşamba günü Ak Parti Genel Başkanı ve  Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU’ nun katılımıyla ATO Congresıum’ da açılışı gerçekleşecek olan sempozyum 14 Nisan Perşembe günü de belediyecilik açısından önemli konuların değerlendirileceği oturumlarla devam edecek.

İlk defa bu yıl bir yerel yönetim fuarı olarak tertiplenecek olan organizasyonda “ Gençlik ve Belediye ” konulu yarışmaya katılan belediyelerimize ait sergi ve stantların açılışı da aynı program çerçevesinde gerçekleşecek. “ Kökü mazide olan ati “ tanımlamasına uyan bir gençliğin sahip olduğu manevi değerlerle yürütme iradesine dikkat çeken başta Çorum’un Genç Belediye Başkanı Muzaffer KÜLCÜ olmak üzere tüm Belediyelerimize www.hitittv.com ailesi olarak başarılar diliyoruz.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam