ÇORUM BELEDİYESPOR’A MÜTHİŞ STAT

ÇORUM 2 Ocak 2018 19:20
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYESPOR’A MÜTHİŞ STAT
A
a

ÖZEL HABER E.ŞİMŞEK/ Çorum'un ihtiyacını karşılayacak şekilde planlanan modern stadyumda gece aydınlatması, doğal çim saha, yerden ısıtmalı, protokol ve özel localar, canlı yayın odası, basın odası, toplantı odaları, sporcu ve hakem odaları, seyirci lavaboları, sporcu duş kabinleri, idari kısım, restoran gibi bütün sosyal donatılar var...


Çorum Belediyesi tarafından Çevreyolu bulvarı kenarına yaptırılan ve inşaatına devam edilen 15 bin kişilik yeni stat Çorum’un Marka kent olmasında ve tanıtımında önemli bir rol oynayacak. İstanbul merkezli Çakır İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi tarafından yapımına devam edilen inşaatın şuanda %75’i tamamlandı. Nisan-Mayıs ayında çim ekim işi yapılacak. Yüklenici firma 2018 Ağustos ayında Çorum Belediyesine teslim edecek.


2018 Ağustos ayında 2017 yılında teslimatı yapılması beklenen yeni statın açılışıda yeni sezona hazırlanacak.Çorum şehir Stadyumu ve Spor Kompleksinin çevre düzenlemesiyle birlikte tamamlandığında göz kamaştıracak. Yeni stadyum yaklaşık 72 bin m2 arsa üzerinde.15 bin seyirci kapasiteli yeni stadın tribünlerinin tamamının üstü kapalı.

Çorum şehir Stadyumunda modern gece aydınlatması, doğal çim saha, yerden ısıtmalı, protokol ve özel localar, canlı yayın odası, basın odası, toplantı odaları, sporcu ve hakem odaları, seyirci lavaboları, sporcu duş kabinleri, idari kısım, restoran gibi bütün sosyal donatılar olacak. Ayrıca bölgenin otopark ihtiyacını karşılayacak 1320 araçlık açık otopark alanı da stat çevresinde olacak.

STAT YANINDA KAPALI SPOR SALONUDA OLACAK

Diğer yandan 15 bin kişilik yeni stadyumun yanına spor kompleksi de yapılacak.3 bin 500 kişilik yeni kapalı spor salonu ile Çorum büyük müsabakalara da bu sayede ev sahipliği yapmış olacak. Stadyum ve spor komleksi ile Çorum modernleşme yolunda yoluna emin adımlarla devam ediyor...

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam