ÇORUM BELEDİYESPOR’A YENİ TRANSFER

ÇORUM 18 Temmuz 2017 10:49
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYESPOR’A YENİ TRANSFER
A
a

Çorum Belediyespor genç bir ismi daha kadrosuna dahil etti. Geçen sezonu Dersimspor’da tamamlayan ön libero Mert Sarı ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Genel Kaptan Kenan Aşkan, bu transferin her iki tarafa da hayırlı olması dileğinde bulundu. Yeni transfer Mert ise, Kulübün büyük bir camia olduğunu ifade ederek, “ Çorum Belediyespor gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Bana güvenen ve bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah takım halinde bu sezon şampiyonluk özlemine son vermek adına üzerimize düşeni yapmaya gayret göstereceğiz” diye konuştu.

MERT SARI KİMDİR?

Mert Sarı, 17 Eylül 1993 Üsküdar doğumlu. Futbola İstanbul amatör takımlarından Çekmeköy Belediye Alemdağspor’da başlayan Mert, daha sonra yine İstanbul’un amatör takımlarından Çakmakspor’a transfer oldu. 2011-2012 sezonunda Kartalspor’da profesyonel olan futbolcu, Sakaryaspor ve Ankara Demirspor takımlarının da formasını giydi. Geçen sezonun ilk yarısını Ankara Demirspor’da tamamlayan Mert, bu takımla 14 maçta forma giydi. Sezonun ikinci yarısında ise Dersimspor’a transfer olan genç futbolcu bu takımla da 16 maça çıktı. Mert Sarı, biri Ankara Demirspor forması altında olmak üzere bu sezon 3 kez fileleri havalandırdı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam