Çorum Belediyespor’da transfer çalışmalarında imza üstüne imza

ÇORUM 13 Haziran 2016 22:25
Videoyu Aç Çorum Belediyespor’da transfer çalışmalarında imza üstüne imza
A
a

2016-2017 sezonunda 3. Lig’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Çorum Belediyespor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


ÇORUM BELEDİYESPOR’DAN TRANSFER ATAĞI
 

Daha önce iç transferde Tahir ve İmam ile dış transferde ise Ankara Demirspor’dan orta saha oyuncusu Bilal Özhan’ı renklerine bağlayan Çorum Belediyespor bugün de 4 önemli ismi renklerine bağladı. Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Basın Sözcüsü İsmail Karabay, Tesisler ve Güvenlik Sorumlusu Fahri Yandık ile Genel Kaptan Yetkin Özbey de hazır bulundu.

İLK İMZAYI GOLCÜ FUTBOLCU ATTI

İmza töreninde ilk olarak Tire 1922’den stoper Ahmet Köseoğlu ile Körfez İskenderunspor’dan golcü futbolcu Burak Gündoğdu kendilerini Çorum Belediyesporlu yapan imzayı attılar. Bu imzaların ardından yapılan görüşmeler sonrasında geçtiğimiz sezon 2. Lig’e yükselen Etimesgut Belediyespor’dan kanat oyuncusu Erkut Başkaya ile Çanakkale Dardanel’den sağ bek Ufuk Arslan ile 2’şer yıllık sözleşme imzalandı. İmza töreninde konuşan Basın Sözcümüz İsmail Karabay, teknik heyetle yaptıkları görüşmeler sonrasında hedefe gidecek bir takım oluşturmak adına çalışmalarına devam ettiklerini söylediler. Attıkları imzalarla yeni sezonda takımımız adına ter dökecek 4 futbolcumuz da Çorum Belediyespor gibi büyük bir camiaya geldikleri için mutlu olduklarını ve bu sezon şehrin özlemini duyduğu şampiyonluğa ulaşması için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceklerini söylediler.
çorum belediyespor (4)

2 İSMİN SÜPER LİG TECRÜBESİ VAR

Bugün yapılan imza töreni sonrası kulübümüzün renklerine bağlanan futbolculardan Erkut Başkaya ile Ufuk Arslan, Süper Lig’de de forma giymiş isimler. Gençlerbirliği ile profesyonel hayata geçiş yapan ve Süper Lig’de maçlara çıkan Erkut Başkaya Ankara Demirspor ve Etimesgut Belediyespor formaları altında şampiyonluklar yaşadı. Yeni transferlerimizden Ufuk Arslan ise Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği Oftaşspor’a transfer olan 23 yaşındaki futbolcu burada ise 7 daha sonra Hacettepespor ile Süper Lig’de 8 maça çıktı.

çorum belediyespor (2)

çorum belediyespor (1)

 


 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam