Çorum Belediyespor Kulübü yeni yönetimi belli oldu

ÇORUM 6 Haziran 2016 16:41
Videoyu Aç Çorum Belediyespor Kulübü yeni yönetimi belli oldu
A
a

Çorum Belediyespor Kulübü yeni yönetimi bugün yapılan Olağanüstü Genel Kurul sonrası belli oldu.

Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu’nda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan heyeti oluşturuldu. Divan Başkanlığını Haşim Avcı’nın yaptığı kongrede divan üyeliklerine ise Mustafa Kanat ile Kemal Kan seçildi. Çeşitli maddelerin okunup onaylandığı kongrede Kulüp Başkanımız Zeki Gül nezaretinde oluşturulan yeni yönetim kurulu da belli oldu. Kongrede konuşan Kulüp Başkanımız Zeki Gül, geçmişte birlikte görev aldıkları isimleri teşekkür ederken, yönetime yeni katılan isimlere de başarı dileklerinde bulundu.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Bugün yapılan kongre sonrasında Kulüp Başkanı Zeki Gül nezaretinde oluşturulan yeni yönetiminde; Asil Üyeliklere Mustafa Ercan, Mustafa Altunkaya, Ömer Balaban, Sinan Özdilli, Okan Hergün, İsmail Hakkı Melendiz, Nadir Solak, Şükrü Türkoğlu, İsmail Karabay, Hüseyin Teke, Alper Tığlı, Abdulkadir Kirtaban, Turgay Yılmaz getirilirken, yedek üyeliklere ise Ahmet Özcam, Kemal Kan, Halit Karslı, Mustafa Yolaç, İlker Uzeli, Suat Aydoğdu, Dursun Yıldız, Haşim Avcı, Fazlı Tapan, Yaşar Tunay, Mustafa Satır, Cevdet Altekin, Hüseyin Avcı, İsa İpek, Ömer Faruk Karatepe getirildi. Denetim Kurulu üyeliklerine Mustafa Kanat, Erol Tonga ve Ali Aybir’in getirildiği kongrede Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine ise Erdem Sakınmaz, Tufan Durak ve Burhan Şahin getirildi.

BAŞKAN YARDIMCISI ÖMER BALABAN

Kulüp Başkanı Zeki Gül yönetiminde yeni oluşturulan yönetim kurulu görev dağılımı da belli oldu. Başkan Yardımcılığı görevine ise Ömer Balaban getirildi. Mali İşler Sorumluluğuna Nadir Solak’ın getirildiği yeni yönetimde Futbol Şube Sorumlusu ise Okan Hergün oldu. Amatör İşler Mali Sorumlusu görevini yine Mustafa Ercan’ın yürüteceği yeni yönetimde Mustafa Altunkaya ise Taraftar Sorumlusu ve Basın Sözcülüğü görevini üstlenecek. Sinan Özdilli’nin Futbol Altyapı Sorumlusu olarak görevine devam edeceğini yeni yönetimde Fahri Yandıktan Tesisler ve Güvenlik Sorumlusu görevine devam edecek. Yeni yönetimde Hüseyin Teke Güreş Sorumlusu, Abdulkadir Kirtaban Proje ve Sorumlusu, Alper Tığlı Sponsorluk Sorumlusu, İsmail Hakkı Melendiz Sponsorluk Sorumlusu, Şükrü Türkoğlu Sosyal İşler ve Kurumsal İşler Sorumlusu, Turgay Yılmaz Ulaşım Sorumlusu, İsmail Karabay ise Basın Sözcüsü ve Sponsorluktan Sorumlu Asbaşkan olarak görev yapacak.

YENİ GENEL KAPTAN ÖZBEY

2016-2017 sezonunda 3. Lig’de mücadele edecek olan futbol takımının yeni Genel Kaptanı Yetkin Özbey oldu. Bugün yapılan kongrede Kulüp Başkanı Zeki Gül, Hamit Işık’tan boşalan bu göreve Yetkin Özbey’i getirdiklerini açıkladı.
20

24

23

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam