Çorum Belediyespor transferde son haftada iki imza birden

ÇORUM 5 Eylül 2017 10:43
Videoyu Aç Çorum Belediyespor transferde son haftada iki imza birden
A
a

Çorum Belediyespor transferde son haftada iki imza birden attırdı. Kırmızı Siyahlı takım dün akşam saatlerinde Süper Lig tecrübesi bulunan ve Fenerbahçe formasını giymiş Murat Hacıoğlu ile dün 1+1 yıllk, Manisa Büyükşehir Belediyespor’dan Özgür Kedikli ile ise iki yıllık anlaşma imzaladı.


1979 Sakarya doğumlu Murat Hacıoğlu Turanspor’da 1998 yılında başladığı profesyonel futbol hayatında Bursaspor, Diyarbakırspor, Fenerbahçe, Atiker Konyaspor, Osmanlıspor, Kocaelispor, Denizlispor, Altay, Çaykur Rizespor, Sarıyer, Etimesgut Belediyespor ve son olarakta geçen sezon Sakaryaspor takımlarında forma giydi.
 
Tecrübeli futbolcu Süper Lig’de 252 maçta 46 gol atarken 1. ligde 65 maçta beş gol, 2. ligde 45 maçta üç gol 3. ligde ise 93 maçta 22 gol attı. Geçen sezon Sakaryaspor’da iki gol atan tecrübeli futbolcu bir önceki sezon ise Etimesgut Belediyespor forması altında on gol attı. Milli takım’ın farklı kategorilerinde 19 kez forma giyen Murat Hacıoğlu ile 1-1 yıllık anlaşma imzalandı.
 
Özgür Kedikli 1993 Pamukova doğumlu. Sakaryaspor alt yapısında uzun yıllar forma giydikten sonra 2011 yılında yeşil siyahlı kulüpte ilk profesyonel imzayı atan Özgür Kedikli bir önceki sezon Manisa Büyükşehir Belediyespor formasını giydi. Bu sezon başında Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile anlaşan Özgür Kedikli yaşanılan sorun üzerine dün geldiği Çorum Belediyespor ile iki yıllık sözleşme imzaladı.
 
Orta sahada görev yapan Özgür Kedikli geçen sezon Manisa takımında 31 maçta forma giyerken üç gol attı ve dokuz sarı bir kırmızı kart gördü.
 
Başkan Yardımcısı Ömer Balaban kadronun eksiklerini bu iki transferde giderdiklerine inandıklarını belirterek sözleşme imzaladıkları iki futbolcuyada başarılar diledi.

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam