Çorum Belediyespor'un Kömür Hazırlıkları Sürüyor

Spor 4 Şubat 2015 10:40
Videoyu Aç Çorum Belediyespor'un Kömür Hazırlıkları Sürüyor
A
a

Çorum Belediyespor pazar günü sahasında oynayacağı zorlu Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarına dün başladı.

Çorum Belediyespor pazar günü sahasında oynayacağı zorlu Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarına dün başladı. Teknik Direktör Yavuz İncedal yönetimindeki çalışmaya dizindeki ağrıları olan Mehmet Akif ile grip olan Sefa Akın ve Osman Kaç dışında tüm futbolcular katıldılar.
 
Çalışma öncesinde futbolcularla yaklaşık on dakika süren bir toplantı yapan İncedal, Zonguldakspor maçının önemini belirterek futbolcuları bugünden itibaren kendilerini bu maça motive etmelerini istedi. Konuşmanın ardından toplu olarak yapılan üç turlu ısınma koşusunun ardından topla dripling ve gol çalışması yapan Belediyespor’da Teknik Heyet futbolculara uyarılarda bulundu.
 
İki büyük kale birde minyatür kale önüne farklı şekillerde piyonlar ve atlamalar koyan Teknik Heyet bu aletler arasından hareket ederek atılacak topla kaleye gol vuruşu yaptırdı. Bu çalışmayı yaklaşık dört seri sürdürülen bu çalışmada Teknik Direktör Yavuz İncedal gol vuruşunun dikkat istediğini belirterek futbolculardan bu vuruşu yaparken pozisyona göre köşeye plase vurmalarını istedi.
 
Bu çalışmanın ardından ise takımı üçe ayıran İncedal yarı sahada iddiasına çift kale maç yaptırdı. Üç kadro halinde yapılan iddiasına çift kalenin ödülünü Teknik Direktör Yavuz İncedal çikolatalı pişmaniye olarak belirledi ve bunuda Teknik Heyetin alacağını açıkladı. Sarı takım oynadığı iki maçıda kazanarak çikolatalı pişmaniye ödülünü kazandı.
 
Çorum Belediyespor, Zonguldak Kömürspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün sürdürecek.
 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam