ÇORUM BELEDİYESPOR’UN PUAN TELAFİ ETME GÜCÜ VAR

ÇORUM 2 Ekim 2017 23:28
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYESPOR’UN PUAN TELAFİ ETME GÜCÜ VAR
A
a

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, dün oynanan Karaköprü maçı ile ilgili olarak konuştu. Yusuf tokuş, hakem hatalarıyla kaybettikleri puanları telafi etme güçlerinin olduğunu söyledi.

Yusuf tokuş, Yusuf Tokuş, 2 defa öne geçtikleri Karaköprü maçından 1 puanla ayrılmak zorunda kaldıkları için üzgün olduklarını söyledi.Tokuş, puan kayıplarını telafi edecek güçlerinin olduğunu ifade etti.

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, 2 defa öne geçtikleri Karaköprü maçından 1 puanla ayrılmak zorunda kaldıkları için üzgün olduklarını söyledi. Oyunun geneline bakıldığında 22. dakikada 10 kişi kaldıktan sonra oyun düzeninde değişikliğe gitmek zorunda kaldıklarını dile getiren Tokuş, “2 defa öne geçtiğimiz Karaköprü maçından 1 puanla ayrıldığımız için üzgünüz. Maçın 22. dakikasında 1 eksik kaldık. Bu nedenle de oyun anlayışımızda değişikliğe gittik. Ancak her şeye rağmen 2-0 öne geçen taraf olduk. Penaltıdan yediğimiz 1 gol ve hemen ardından yapılan ortaya kademe hatasından yediğimiz 1 gol daha oldu. Sonrasında da 9 kişi kaldık. 9 kişi kaldıktan sonra amacımız duran toptan gol bulmaktı. Bulamazsak bile maçı 2-2 bitirmeyi düşündük. Dünkü maç sonuçlarına bakıldığı zaman Tarsus ve Uşak mağlup, Kızılcabölük ve Kocaeli haftayı 1’er puanla kapatmış durumda.

Bunlar futbolun içerisinde olan şeyler. Biz bu maçtan galibiyetle ayrılmış olabilseydik şuan 2. sıradaydık. Liderle de aramızda 1 puan kalmıştı. Ancak dediğimiz gibi bizim bu puan kayıplarını telafi edecek gücümüz var. Şuan liderle aramızda 3 puan var. Abartılacak bir şey yok. Bu ligde strateji ve puanlama çok önemlidir. Yenemiyorsan, yenilmeyeceksin. Aradaki puan farkını liderle açmayacaksın. İllaki bizim de üst üste kazanacağımız ve seri yakalayacağımız haftalar olacaktır. O haftalar geldiği zaman da zaten bu takım en yakın rakibine 4-5 puan atacak güce sahiptir. İnşallah bunları da bekliyoruz. Ben takımımdan her zaman memnunum. En azından maçlarda kopymuyoruz. 9 kişi de kalsak aslanlar gibi mücadele ediyorlar. Seri maçlar yakaladığımız anda gerçek gücümüzü Çorum halkı görecektir zaten” diye konuştu
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam