Çorum Belediyespor-Utaş Uşakspor Maçı

ÇORUM 23 Eylül 2017 14:53
Videoyu Aç Çorum Belediyespor-Utaş Uşakspor Maçı
A
a

TFF 3.Lig 3.Grup 4. haftasında Çorum Bel. ile Utaş Uşakspor Dr.turhan Kılıççıoğlu Stadı'nda bir araya geldi.Karşılaşma 1-1 beraberlik ile sonuçlandı.


Hakem:
 Ali Karatutlu, Onur İçyer, Adem Şahan, Yakup Özhan

Goller: DK 80: Şemsettin Ender Kılıç (Utaş Uşakspor), DK 82: Mert Sarı (Çorum Bel.)

Sarı Kartlar: DK 38: Nurettin Çağlar (Utaş Uşakspor), DK 39: Abdullah Karmil (Çorum Bel.), DK 39: Halil İbrahim Cenik (Utaş Uşakspor)

Çorum Bel. 1 - Utaş Uşakspor 1

TFF 3.Lig 3.Grup 4. haftasında Çorum Bel. ile Utaş Uşakspor Dr.turhan Kılıççıoğlu Stadı'nda bir araya geldi. Karşılaşma beraberlik ile sonuçlandı.

Çorum Bel.: Sercan Çobanoğlu, Abdullah Karmil, Yakup Kayış, Tevfik Doğukan Pala (54' Yasin Dülger), Akın Karaaslan, İzzet Canlıka, Emre Yüksektepe, Özgür Kedikli (67' Mert Sarı), Salim Uzun, Doğan Can Davas (79' Muhammed Enes Yılmaz), Abuzer Toplu

Teknik Direktör: Erkan Bölükbaş

 

Utaş Uşakspor: Ersin Aydın, Şemsettin Ender Kılıç, Ahmet Aktaş, Fatih Çolak, Levent Aktuğ, Selçuk Yıldırım (77' Doğan Seçkin Şavkın), Ekrem Sütçü (90' Murat Rüzgar), Nurettin Çağlar, Kerem Çağatay, Halil İbrahim Cenik, Şahin Fıstıkcı (86' Yavuz Koç)

Teknik Direktör: Aydoğan Tunay

Çorum Belediye spor'da Uşak spora tek golü Mert Sarı Firikikten attı...



*****************************************************
Kırmızı Siyahlı iki takımın mücadelesinde Çorum Belediyespor saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak bugün lider rakibini yenerek zirveye ortak olmak amacında.

Ligde oynadığı üç maçtan ikisini evinde oynayan bir deplasman maçına çıkan ve üç maçından da galibiyetle ayrılarak kayıpsız olarak zirveye oturan Utaş Uşakspor bugün Çorum Belediyespor deplasmanında yenilmemek ve rakibi ile arasındaki puan farkını korumak için mücadele edecek. Üç maçıda kazanmanın verdiği moralle Çorum’a iki gün önceden gelen Utaş Uşakspor’da tüm planlar puan üzerine yapılıyor.
Temsilcimiz Çorum Belediyespor ise özellikle evinde Adliyespor önünde son saniye golü ile kaybettiği iki puanı telafi etmek için sahasında oynayacağı bu maçı kazanmaktan başka düşüncesi yok. Liderli arasındaki puan farkını kapatmak için iç saha maçlarında puan kaybı yaşamak istemeyen kırmızı siyahlı takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.
 
Dört günde bir lig bir kupa maçı oynayan ve iki deplasman maçından başarı ile dönen Çorum Belediyespor bunun verdiği moralle bugün sahaya mutlak üç puan parolası ile çıkacak. Kırmızı Siyahlı takımın en büyük isteği ise tribünleri dolduracak olan taraftarları.
Grupta şampiyonluk mücadelesi veren iki takım arasındaki maç bugün saat 15.30’da Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda başlayacak ve maçı Kahramanmaraş’ın tecrübeli hakemi Ali Karatutlu yönetecek.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam