Çorum Belediyespor Yönetim Kurulu bugün yaptığı görüşmeler sonrasında Sebahattin Usta ile 1 yıllık anlaşmaya vardı

ÇORUM 12 Temmuz 2016 09:31
Videoyu Aç Çorum Belediyespor Yönetim Kurulu bugün yaptığı görüşmeler sonrasında Sebahattin Usta ile 1 yıllık anlaşmaya vardı
A
a

Son iki sezondur Batman Petrolspor forması altında mücadele eden sağ ve sol kanat oyuncusu Sebahattin Usta için tesislerde imza töreni düzenlendi.

Son iki sezondur Batman Petrolspor forması altında mücadele eden sağ ve sol kanat oyuncusu Sebahattin Usta için tesislerde imza töreni düzenlendi. Basın Sözcüsü İsmail Karabay ile Genel Kaptan Yetkin Özbey’in de hazır bulunduğu törenle gelecek sezon Çorum Belediyespor adına mücadele edecek olan tecrübeli futbolcu, “Çorum Belediyespor’u tercih etmemdeki en büyük neden şampiyonluğa oynayacak olması. Ben de bu takımın bir parçası olmak için elimden gelen çabayı sarf edeceğim diye konuştu.
13620012_10153986806923192_6827068129988151967_n
SAVAŞAN TAKIM İSTİYORUZ

Basın Sözcüsü İsmail Karabay ise, Sebahattin Fransa’nın önemli kulüplerinden Bordeaux’nu altyapısında yetişmiş tecrübeli bir futbolcu olduğunu söyledi. Karabay, bu transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını belirtti. Transferde ağır hareket ettikleri yönünde yapılan eleştirilere de açıklık getiren Karabay, “Önceki açıklamalarımızda dediğimiz gibi anlaşmak istediğimiz bazı isimlerin bonservis sorunları var. Bunların çözümü için uğraş veriyoruz. Prensip olarak bonservisli futbolcu almayı pek düşünmüyoruz. Bunların yanında yine görüştüğümüz forvet, orta saha, stoper mevkilerinde isimler var. Dediğimiz gibi hem bonservislerinde, hem de mali konularda sıkıntılar çıkmaması için isimleri saklı tutuyoruz. İsimleri açıkladığımızda Çorumlu futbolseverler beklentilerine karşılık verdiğimizi anlayacaklar. İnşallah önümüzdeki hafta içerisinde ve bayramdan sonra transferlerimize devam edeceğiz. Savaşan takım istiyoruz. Aldığımız oyunculara ilk şartımız hedefi olan isimler olması. Gelen isimlerde ücretten önce şampiyonluk isteyen isimlerden oluşması için uğraş veriyoruz” diye konuştu.

SEBAHATTİN USTA KİMDİR?

Çorum Belediyespor ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Sebahattin Usta, 9 Nisan 1990 Fransa Montberiald doğumlu. Futbola Fransan’ın köklü takımlarından Bordeaux’un alt yapısında başlayan tecrübeli futbolcu Süper Lig takımlarından Gençlerbiliği’nde profesyonel oldu. Daha sonra 2. Lig takımlarından Hacattepe ve Gölbaşıspor forması altında mücadele eden Usta, son 2 sezondur da rakibimiz olan Batman Petrolspor forması altında mücadele etti. Geçtiğimiz sezon 1’i Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 31 maçta forma giyen gurbetçi futbolcu, takımı adına 9 gole imza attı.

Kaynak : corumtıme
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam