ÇORUM BELEDİYESPOR YÖNETİMİ VALİ KILIÇ’I ZİYARET ETTİ

ÇORUM 31 Ağustos 2016 18:13
Videoyu Aç ÇORUM BELEDİYESPOR YÖNETİMİ VALİ KILIÇ’I ZİYARET ETTİ
A
a

Çorum Belediyespor yönetimi Vali Necmeddin Kılıç’ı makamında ziyaret ederek forma hediye etti. Ziyarette Başkan Zeki Gül’ün yanı sıra Futbol Şube Sorumlusu Okan Hergün, Alt Yapı Sorumlusu Mustafa Ercan, Taraftar Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Mustafa Altunkaya, Sponsorluk Sorumlusu İsmail Hakkı Melen katıldı.


Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül, Vali Necmeddin Kılıç’a kabul için teşekkür etti, hafta sonu kendi sahasında oynanacak olanÇorum Belediye Sğor Beylerbeyi Spor maçına davet ederek forma hediye etti. Belediye Spor Başkan Zeki Gül kulüp bünyesinde yer alan sporlar hakkında da Vali Necmeddin Kılıç’a bilgi verdi.

Spor yapmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu belirten Başkan Zeki Gül,Çorum Belediyespor herkesin bildiği gibi Çorum da spora yön veren bir kulüp durumundayız. Güreşte, tekvando da, judo da, futbol da altyapılarıyla bunun dışında da Çorum Belediyesinin spor işleri müdürlüğü olarak da lisans dışında sadece spor yapmak isteyen vatandaşlarımıza da gerekli desteği verme konusunda elimizden geleni yapıyoruz. Çorum Belediyespor’un branşlarında hiçbir sıkıntımız yok dedi.

Zeki
Gül  Maddi destekte olursa buna yok demeyiz çok teşekkür ederiz. Önümüzde bir maçımız var biz hem buraya maça davet etmek içinde geldik” dedi.



Çorum Valisi Necmeddin Kılıç imkanlar çerçevesinde
Belediyespor’a destek vereceğini,imkanları fırsat verdikce maçlara geleceğini ifade etti. KILIÇ,artık kendisini bir Çorumlu olarak gördüğünü söyleyen Vali Necmeddin Kılıç,
“İnsanların kütüğü nereye kayıtlıysa oralıdır,benimde kütüğüm Çorum’da ve bende artık Çorumluyum dedi.

Çorum Belediyespor’un maçlarına elimden geldiğince gelmeye çalışacağım. Çorumluyuz birbirimizden sorumluyuz” bunuda çorumlu olarak böyle bilin dedi. 
Çorum Belediyepor inşallah bir üst sıkalaya geçirmesi beni çok mutlu eder dedi. Daha önceden de görev yaptığım ilde maçlara çok giden biri değildim. Çorum’da elimden geldiğince fırsat buldukça maçlara gelmeye çalışacağım. Gelemesem de en azından telefonla bilgi alarak takımın gidişatını kontrol edeceğim” dedi. Vali Kılıç ziyarete gelen heyete teşekkür etti. 











 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam