ÇORUM BLDY.SPOR TEKNİK DİREKTÖR GÖREVİ BIRAKTI

ÇORUM 5 Aralık 2016 21:25
Videoyu Aç ÇORUM BLDY.SPOR TEKNİK DİREKTÖR GÖREVİ BIRAKTI
A
a

Çorum Belediyespor’da son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Serdar Bozkurt ile yolların ayrıldığı öğrenildi. Teknik adam istifasını sundu.

Kızılcabölük deplasmanında mağlup olan ve şampiyonluk yolunda büyük yara alan Çorum Belediyesporda beklenen oldu ve teknik direktör Serdar Bozkurt ile yollar ayrıldı. 16. hafta karşılaşmasında Kızılcabölük’e 1-0’lık skorla yenilen kırmızı siyahlılarda yönetimin teknik direktör Serdar Bozkurt’un istifasını istediği, Bozkurt’un ise Denizli dönüşünde istifasını yönetime sunduğu öğrenildi. Akşam toplanacak olan Çorum Belediyespor yönetiminin Serdar Bozkurtun istifasını kabul edeceği öğrenildi.

Sondakika gelişmeleri
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk yarışından iyice kopan Çorum Belediyespor’da “Teknik Direktör” krizi çıktı. Alınan bilgiye göre, hafta sonu Denizli’de oynanan Kızılcabölük-Çorum Belediyespor maçının ardından Teknik Direktör Serdar Bozkurt kulüp yönetimine “sözlü” olarak istifasını sundu. Ancak, takım Çorum’a geldikten sonra teknik adamla yapılan görüşmeler sonunda bir türlü “istifa konusunda” anlaşma sağlanamadı.

Çorum Belediyespor’a yakın kaynaklara göre Teknik Direktör Serdar Bozkurt, sözleşmenin tek taraflı olarak fesih edilmesi karşılığında sezon sonuna kadar olan tüm alacaklarının ödenmesini istedi. Ancak yönetim buna karşı çıkınca teknik adamda istifa etmek yerine antrenmanlara çıkma kararı aldı.

Çorum spor tarihinde bugüne kadar kurulan “en yüksek bütçeli” kadroya sahip olan Çorum Belediyespor, grupta liderin 13 puan gerisinde bulunuyor. Sezona şampiyonluk parolası ile giren kulüpte teknik adam ve futbolcular uzun bir süredir taraftarlar tarafından eleştiriliyordu.

Teknik Direktör Serdar Bozkurt’un istifadan vazgeçmesi kulüp içerisinde ayrı bir krize yol açtı. Kulüp Başkanı Zeki Gül, Kulübün Onursal Başkanı Muzaffer Külcü ile durum değerlendirmesi yapt​ı
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam