Çorum'da İlk yardım Servisi 'acemi kasaplarla doldu taştı

ÇORUM 12 Eylül 2016 19:21
Videoyu Aç Çorum'da  İlk yardım Servisi 'acemi kasaplarla doldu taştı
A
a

Çorum'da kurbanlıklarını kesmek isterken yaralanan yaklaşık 68 kişi, Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinin acil servislerinde yoğunluğa neden oldu.


Çorum Hitit Üniveristesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi  yetkililerinin verdikleri bilgiye göre, bayram boyunca olası yaralanmalara karşı acil servisimiz ve doktorlarımız hazırlıklarımızı yaptık ifadelerini kullandılar.  
Sabah saatlerinden itibaren acil servisimize gelmeye başlayan Kurban kesiminde Yaralananlar öğleden sonra 10 kişiyle birlikte toplam sayı akşama doğru  68 kişi oldu.

Yakınlarının yardımıyla ve ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi  kaldırılan 68 kisinin, vücutlarının çeşitli yerlerinde kesikler tespit edildi. İki kişi, ağır kesikleri bulunduğu belirtildi. Ameliyat için müdahale edildi.Hafif  yaralılar ise  tedavilerinin ardından taburcu edildi.

YARALILAR KESİKLERİNİ ESPİRİLİ BİR ŞEKİLDE ANLATTILAR

Kurban keserken iki elinden yaralanan bir  kişi ise  , "Butu caraskala astık, düşmesin diye sarıldım buta iki elimle. O sırada bıçak kaydı, bir elimin parmak arasından diğer elimin de parmaklarından yaralandım. Toplam 12 dikiş var, herkese geçmiş olsun." dedi. 

Parmağı kesilen C.l Açar da "Babam arkamda duruyordu, kardeşime 'Şu kurbanı sağdan tut' derken, babam da o arada bıçağı salladı. Bir garezi varmış bana acısını da çıkarmış oldu. İyi de oldu ama ömür boyu hacıdan bir anı olarak kalacak." diye espri yaptı
.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam