Çorum'da ‘Temiz Tribün İstiyoruz’

ÇORUM 27 Ağustos 2017 15:06
Videoyu Aç Çorum'da ‘Temiz Tribün İstiyoruz’
A
a

TV 19’da yayınlanan Çay Molası programında, Taraftar grubu liderleriyle yaptığımız görüşmelerde gelen bütün misafir takımların Çorum'un adına yakışır misafirperverlik göstermelerini talep ediyoruz.Program sunucusu G.Yayın yönetmenimiz E.Şimşek "Al al Ver Ver" yok artık. Kirli ve Kötü tezahüratlar başımıza iş açıyor,Motivasyon ve tezahüratü takımımıza yapalım dedi.


TV 19’da yayınlanan Çay Molası programına konuk olan  Dört Büyük Takımın Temsilcileri ve Dernek başkan ve Yöneticilerinden
Fenerbahçe'liler  Çorum Dernek Başkanı Hasan Özer Gökmen,Galatasaray Çorum Dernek  Yönetim kurulu üyesi Atakan Yalçın,Çorum Beşiktaşlılar Dernek başkan yardımcısı Mustafa Buzacı,Çorum Belediye Spor  Tesisler ve Güvenlik Sorumlusu yöneticisi Fahri Yandık katıldı.



 

Erhan Şimşek’in hazırlayıp sunduğu ve cumartesi günleri yayınlanan programda konuşan Yandık, yönetim olarak temiz toplum ve temiz tribün anlayışını sonuna kadar desteklediklerini söyledi.

İlimizde faaliyet gösteren İstanbul takımlarının dernek temsilcilerinin de katıldığı programda konuşan Yandık,“Çorum Belediyespor yönetimi olarak bizlerin öncelikli hedefi her zaman temiz toplum ve temiz tribünden yana olmuştur. Spor kulüplerinin hedefleri öncelikli olarak yarıştıkları branşlarda en iyi olmak ve bu amaç uğrunda sporcular yetiştirmektir. Kulüp yönetimi olarak bizler de bu doğrultuda hareket etmekteyiz. Bununla birlikte her branşta altyapımızdaki sporcularımızdan öncelikle ahlaklı birer birey olmalarını istiyoruz. Hocalarımızdan da sporcularımızı bu yönde eğitmelerini talep ediyoruz. Tüm bunları yaparken, tribünlerimizin de temiz kalabilmesi adına büyük uğraşlar veriyoruz. Taraftar grubu liderleriyle yaptığımız görüşmelerde gelen bütün misafir takımların Çorumumuzun adına yakışır misafirperverlik göstermelerini talep ediyoruz. Yönetici olarak bizler de bu bağlamda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. En büyük isteğimiz daha çok bayanı tribünlerimizde görmek. Az sayıda da olsa bayan taraftarlarımız maçlarımıza geliyor. Ancak biz bu sayıyı yeterli görmüyoruz.

Tüm çabamız bunun içindir ki, temiz toplum ve temiz tribün projesini çok önemsiyoruz. Bu projenin gerçekle buluşması için de Çorum Belediyespor yönetimi olarak üzerimize ne düşüyorsa yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Keşke ülkemizdeki tüm tribünlerde nahoş olaylar yaşanmasa ve maçlar taraftarsız oynanmasa. Bir kaç kendini bilmez yüzünden taraftarsız oynanan maçların nedenli tatsız ve futbol zevkinden uzak olduğuna hep birlikte tanıklık ediyoruz. Bu konuda diğer kulüplerimizin de üzerlerine düşeni en iyi şekilde yapacaklarından şüphemiz yok” dedi.


 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam