Çorum’da 100 bin imza kampanyası tüm hızıyla devam ediyor

ÇORUM 5 Mayıs 2018 19:02
Videoyu Aç Çorum’da 100 bin imza kampanyası tüm hızıyla devam ediyor
A
a

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine aday olan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener için 100 bin imza kampanyası tüm şehirlerde olduğu gibi Çorum’da da tüm hızıyla devam ediyor.Çorum Yüksek Seçim Kurulu’nda (YSK) Meral Akşener adına toplanan imza kampanyası bugünde tüm hızıyla devam etti...


24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimi için Çorum Yüksek Seçim Kurulu’nda (YSK) Meral Akşener adına toplanan imza kampanyası bugünde tüm hızıyla devam etti.İYİ Parti Çorum teşkilatı, hem en yüksek oyu almak hem de cumhurbaşkanlığı seçimlerine girecek olan adayları için 100 bin imzaya ulaşmak adına sabah erken saatlerden itibaren Yüksek Seçim Kurulu’ndaki (YSK) yerini aldı. Çorum İyi Parti Milletvekili Aday Adayları Sinem Sarı ve Fatih Mehmet Arslan da imza kampanyasına destek vermek için YSK binasındaydı. Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı için toplanan imza kampanyasına İyi Parti teşkilatı ve üyelerinin yanı sıra imza vermek için çok sayıda Çorumluda, erken saatlerden itibaren YSK’ya akın etti.

İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Çorum İyi Parti Milletvekili Aday Adayları, Fatih Mehmet Arslan, Sefer Yılmaz, Sinem Sarı, teşkilat üyeleri ve çok sayıda partili de seçim kurulu önünde bulunarak oy verme işlemini yerinde inceledi ve imza vermeye gelen Çorum halkıyla sohbet etti. İmza kampanyasına destek vermeye gelen Çorumlular Bekir Özsaçmacı’ya, İyi Parti’nin yanında olduklarını ve her zaman Meral Akşener’e destek olacaklarını belirtirken Özsaçmacı da Çorumlulara gösterdikleri bu ilgiden dolayı teşekkürlerini sundu.
 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam