Çorum'da 14 Belediyede Ak Partili Olacak

ÇORUM 17 Eylül 2018 16:22
Videoyu Aç Çorum'da 14 Belediyede Ak Partili Olacak
A
a

AK Parti’de yerel seçimlere yönelik değerlendirme toplantısı düzenlendi.Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Belediye Başkanı zeki Gül, il genel meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanlarının katıldığı toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ,Ankara’da yapılan il başkanları toplantısı..


Çorum’da 13 ilçe, iki belde ve il belediyesi AK Parti olarak alacaklarına inandığını açıklayan İl Başkanı Karadağ, yapılan kongrelerle birlikte teşkilatlardaki dinamizmin yeniden kazanıldığını vurguladı. Karadağ’ın kısa süren açıklamasının ardından sırasıyla Milletvekilleri Erol Kavuncu, Oğuzhan Kaya ve Ahmet Sami Ceylan düşüncelerini dile getirdiler.Milletvekili Kavuncu, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden başarılı olunması için ne gerekiyorsa yapacaklarını vurgularken, bir diğer Milletvekili Oğuzhan Kaya da, yerel seçimlerde herkesin sahada olacağını ve işlerini iyi yapacaklarını ve sabırlı olacaklarını kaydetti.

Son olarak da Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan söz aldı. Konuşmaların ardından da toplantı basına kapalı olarak devam etti.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam