ÇORUM'DA ELEKTRİK KESİNTİLERİNE TEPKİ

ÇORUM 15 Temmuz 2017 18:26
Videoyu Aç ÇORUM'DA ELEKTRİK KESİNTİLERİNE TEPKİ
A
a

Çorum il merkezinde iki gündür çeşitli aralıklarla devam eden elektrik kesintilerine vatandaşların tepkisi sert oldu. Yetkililerden konuyla ilgili kesintilerin nedeni ise henüz açıklanmadı.


BU PAZAR BAZI BÖLGELERDE PLANLI KESİNTİ OLACAK!


Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEPAŞ) ismiyle “Samsun” merkezli 5 ilde faaliyet gösteren enerji dağıtım şirketi, iki gündür devam eden elektrik kesintileri nedeniyle Çorumluların bir hayli tepkisini çekti. Çorum’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Saat Kulesi Meydanında demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar, etkinliklerin sürdüğü sırada elektriklerin kesilmesi ile birlikte büyük şaşkınlık yaşadı. Elektrik kesintisinin şehrin büyük kısmında olduğu ise daha sonra anlaşıldı.

Dün gece yaşanan elektrik kesintilerinin ardından şehrin çeşitli noktalarında enerji kesintileri bugünde sürdü. Çorum’da son iki gündür meydana gelen elektrik kesintilerine vatandaşlar tepki gösterdi. 2 gündür yaşanan elektrik kesintileri vatandaşların tepkisine yol açtı.Çorum’da yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin şuana kadar YEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş’den kamuoyuna soruna ilişkin her hangi bir açıklama yapılmadı. Şirketin Çağrı Merkezi Temsilcisi ile yaptığımız telefon görüşmesinde ise sorunun “trafo kaynaklı” olabileceği belirtildi.

Bu arada, Çorum Merkezde 16 Temmuz Pazar günü planlı olarak elektrik kesintisi yapılacak. 10 saat sürmesi beklenen bakım sırasında Karakeçili Mahallesi, Üçtutlar Mahallesi, Stat Sokağın bir kısmı, Stat 1. Sokak, Stat 2. Sokak, Stat 3. Sokak, Stat 4. Sokak, Stat 5. Sokak, Ilıca Sokağın bir kısmı, Lise 2. Sokak, Lise 3. Sokaklarda aralıklı olarak enerji kesintisi yapılacak.


 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam