Çorum´da Gelin Damat Demokrasi Nöbetinde

ÇORUM 24 Temmuz 2016 03:23
Videoyu Aç Çorum´da Gelin Damat Demokrasi Nöbetinde
A
a

TRT Video Haber Çorum / E.Şimşek Çorum’da Emre ve Aynur Uğurol çift düğün gecesinde, darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti tuttu.

15 Temmuz tarihinden beri süren ve her gün on binlerce kişinin darbeye karşı demokrasi nöbetini tuttu.


Emre ve Aynur Uğurol evlendikleri gece, Çorum saat Kulesi Hürriyet parkında kurulan platformda on binlerce kişinin önünde darbe girişimine karşı verilen demokrasi mücadelesine destek verdi.Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç,Gençlik kolları Başkanı Unal Yıldırım,Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte meydana kurulan platforma çıkarak ellerindeki Türk bayrakları ile halkı selamlayan Uğurol çiftine Başkan KÜLCÜ Akşam Emre ve Aynur’un çiftinin düğünü olduğunu, “Malumunuz işlerimiz dolaysıyla düğünlere gidemiyoruz. Çok zorda kalmadıkça iştirak edemiyoruz.  

KÜLCÜ; Sevgili gençlerimiz dediler ki bizde şahit olmak istiyoruz dediler. Gelinliğimizi ve damatlığımızı çıkarmadan o platforma çıkarsak Çorum’un aziz insanlarının o coşkusuna oradan iştirak edebilirsek, şahit olabilirsek bahtiyar olacağız. Bizde tabi ki diyerek davet ettik” dedi.
Evlilik cüzdanını genç çifte vermeden önce çocuk konusunda söz alan Başkan Külcü, “Gençlerden bir söz isteyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız, 3 çocuk meselesini dile getirince Başbakanımızın başka işi yokta milletin çocuğunun sayısıyla niye uğraşıyor. Bir süre sonra anladılar ki her ailenin 2’den daha fazla en az 3 çocuğu olacak ki bu meydanlar hep böyle kalsın. Eğer gençlerimizin çocukları olmazsa bir çocuk, iki çocuk böyle kalırlarsa bu meydanları kime emanet edeceğiz. Hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Haşhaşiler gibi milletine silah doğrultan bir evlat olmasını istemiyoruz. Rabbimden olanın hayırlısını olmasını istiyoruz öncelikle. En az 3 tane çocuk istiyoruz” diye konuştu.

Gelin Aynur Uğurol ise, birlik zamanı diyerek meydana geldiklerini ifade etti.Damat Emre Uğurol, “Vatandaşlarımızla beraber demokrasi nöbetine destek vermek istedik. Darbeye hayır demek için meydanlara geldik. Ayrıca haşhaşilere bu ülkeyi bırakmayacağız” dedi.

.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam