Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı'nın yazılı mesajı üzerine bir muhabir ve kameramanını görevlendirdi.
Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nda basın toplantısının yapılacağı salona giden muhabir ve kameraman hiç beklemedikleri bir tepki ile karşılaştılar.
Hacı Bektaşi Veli Vakfı Şube Başkanı Nurettin Aksoy, toplantı öncesi Basın menbsubu E. Karaca ve Kameraman Ahmet Temelci’nin yanına gelerek, daha önce yayınlanan bir haberle ilgili olarak tartışmaya başladı. Muhabir E. Karaca’nın haberle ilgili açıklamalarına karşı tepki gösteren Nurettin Aksoy, “HDP’li gelince yazıyorsunuz da, MHP’li gelince neden yazmıyorsunuz. Aleviler, PKK, ya da HDP’li olamaz mı?” dedi.
Muhabir Karaca’nın “Memleket yangın yeri, onca şehit var, sen tutup burasını PKK’lılara açacaksın, burası kimsenin babasının malı değil” sözlerine ise Nurettin Aksoy, “Devlet maaş verecek, devlet görüşecek buna sesiniz çıkmayacak. Buraya girmesinin ne sakıncası var” diye pişkin bir şekilde yaptığını normal olarak görüp kendini savundu.
Muhabir Karaca’nın “o halde şehitlerle ilgili neden bir açıklama yapmıyorsunuz” sorusuna ise, Aksoy, aynı pişkinlikle, “Şehit kimin şehidi. Senin babanın malı mı şehit?” diyerek yüce şehitlik mertebesini de hafife alır tarzdan konuşmaktan da kaçınmadı.
Bu sırada vakıf merkezinde bulunan bazı HDP’liler tartışmayı görüntüleyen Kanal 101 kamerasına saldırdı. HDP’li Meliha Üşüdür, Muharrem Özünel ile birlikte bazı partililer,
muhabir Karaca ve Kameraman Ahmet Temelci’yi darp etmeye kalkıştılar. Araya Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Uğur Demirer ve basın mensupları girerek, ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Muhabir E.Karaca ve Kameraman Ahmet Temelci, vakıf yöneticileri ve HDP’liler tarafından toplantı salonundan çıkarıldılar.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
O Gün Beni Darp Edenlere Susanlara Hakkımı Helal Etmiyorum
Elvan Simsek
Cumhurbaşkanı Bir milletin Onurudur Namusudur!
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Çorum FK – Sivasspor maçı
Yaşar Sol Hayatını Kaybetti!..
Yeşilay’dan Hitit TV Net’e Ziyaret!
"Çorum’da Provokatif Paylaşımlara G…
Kırkdilim Tünelleri Trafiğe Açıldı!
Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı Resmi…
"Çorum’da Araç Sayısı 227 Bini Geçt…
Okullarda ve Çevresinde Alınacak Gü…
Dr. Süleyman Basa’dan "Sosyal Medya…
WHATSAPP’ta Okul Saldırısı Paylaşım…
Çorum’a Dev Proje / Teras Bahçe Ge…
Çorum’da İUP Kapsamında 200 Kişiye…
Hasan Karaoğlu Çorum Protokolüne Va…
Kahramanmaraş’ta Okula Silahlı Sald…
Çorum’da Öğretmen Sendikalarından İ…
"Çimento Arazisindeki Arsalar 21 Ni…
“Çorum Dahil 12 İlde Doktorlara FET…
Çorum - Kırkdilim Tünelleri Açılışa…
Hitit TV Net ve Çorum İl Sağlık Müd…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET