Çorum'da İYİ Parti İttifak yapmayacak

ÇORUM 17 Kasım 2018 01:01
Videoyu Aç Çorum'da İYİ Parti İttifak yapmayacak
A
a

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde hiçbir parti ile ittifak yapmayacaklarını açıkladı. Özsaçmacı, bugün Mecitözü Belediye Başkan Adaylarının İl Başkan Yardımcısı Bülent Bora Baltacı olduğunu duyurdu...

Mecitözü belediye başkan adayı Bülent Bora Baltacı’yı basını tanıtan İl Başkanı Özsaçmacı, seçim öncesi partisinin yaptığı çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şenol Bal’ın yarın bir komisyon ile Çorum’a geleceğini belirten Özsaçmacı, komisyonun partili mevcut belediye başkanı, adaylar ve aday adayları ile görüşmeler yapacağını dile getirdi.

Saat 12.00 gibi parti binasında heyetin bir de basın toplantısı düzenleyeceğini anlatan Özsaçmacı, Çorum’da bütün seçim bölgelerinde seçime kendi adayları ile gireceklerini ve her hangi bir parti ile ittifaklarının söz konusu olmadığını kaydetti.Özsaçmacı, partilerine başvuru sürecinin önümüzdeki günlerde başlayacağını, ancak saha çalışmalarının bu gün itibaren başlayacağını sözlerine ekledi.

İYİ Parti 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde ilk adayını açıkladı.İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, bugün Mecitözü Belediye Başkan Adaylarının İl Başkan Yardımcısı Bülent Bora Baltacı olduğunu duyurdu. Özsaçmacı, amaçlarının Mecitözü’nde belediye başkanlığını kazanmak olduğunu dile getirdi.

Mecitözü belediye başkan adayı Bülent Bora Baltacı da Mecitözü’nün yıllardır CHP’li belediye başkanları tarafından yönetildiğini hatırlatarak, Mecitözü’nde CHP’li başkanların irade ortaya koyamadığını sadece idare etmekle yetindiklerini ileri sürdü. 17 yıldır iktidarda bulunan AKP’nin de “Belediyeyi bize verin hizmeti görün” düşüncesiyle hareket ettiğine vurgu yapan Baltacı, her iki partinin de Mecitözü’ne muhannettik yaptığını iddia etti. İYİ Parti’den belediye başkanlığını kazanması halinde ilçede yaşanan bu ikilemi sona erdireceğini söyleyen Baltacı, konuşmasında özgeçmişinden ve siyasi geçmişinden de bahsetti.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam