Çorum'da Kadının karnından 13 kiloluk kitle çıktı

ÇORUM 25 Nisan 2019 07:52
Videoyu Aç Çorum'da Kadının karnından 13 kiloluk kitle çıktı
A
a

Sondakika haber: Karnında şişlik, karın ağrısı ve nefes almada zorluklar yaşayan Z.A., bir süre önce kentteki bir özel hastaneye başvurdu.


DEV OVERKİST AMELİYATI

Çorum'da yaşan Z.A, iki gün önce karın ağrısı ve nefes darlığı şikayetiyle kentteki özel bir hastaneye (Elitpark Hastanesi) gitti. Burada yapılan tetkiklerde Z:Aın karnında büyük bir kitle olduğu belirlendi. 13 kg ağırlığında devasa bir overkist  yaklaşık 1,5 saat süren ameliyatta alındı. Ameliyatı yapan doktorlardan Jinekolog ve Kadın Hastalıkları uzmanları Op.Dr Mustafa UZUN, Op.Dr fatma EMRALİ , Genel Cerrahi uzmanı Op.Dr Aziz CENGİZ ve Ameliyathane ekibi tarafından başarılı bir operasyon gerçekleştirilmiştir. 
1,5 saat süren başarılı Operasyonda 45-35*30cm çapındaki kitleyi ameliyatla dışarıya çıkardık ifadelerini kullandı. Doktor Mustafa Uzun, kendisinin de çok şaşırdığını belirterek ameliyatını yapan doktor gurubumuza ve sağlık ekibimize teşekkür ederim dedi.

Hastanemizde yapılan operasyon esnasında ve sonrasında herhangi bir komplikasyon izlenmemiştir. Hastamız kendi ihtiyaçlarını karşılayacak durumda olup taburcu olmayı beklemektedir sağlıklı günler dileriz ifadelerini kullandı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam