ÇORUM'DA MERKEZE BAĞLI BAZI KÖYLERDE ELEKTRİK KESİNTİSİ YAPILACAK

ÇORUM 21 Nisan 2017 16:33
Videoyu Aç ÇORUM'DA MERKEZE BAĞLI BAZI KÖYLERDE ELEKTRİK KESİNTİSİ YAPILACAK
A
a

Yedaş arıza bakım onarım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için yapılacak olan teknik çalışmalar nedeniyle “programlı elektrik kesintisi” uygulanacak.

YEDAŞ tarafından verilen bilgiye göre, yarın 09:00­-17:00 saatleri arasında merkeze bağlı Pempecik, Budakören, Göcenovacığı, Çakır, Arpaöz, Boğazönü, Büyükdivan, Tevfikiye ve Koyunoğlu köylerine elektrik verilmeyecek. Elektrik kesintileri Alaca’da da yapılacak. Yarın 09:00­-17:00 saatleri arasında Mazıbaşı, Miyanesultan, Büyük Keşlik, Beşiktepe, Çatak, Gökören, Sultan, Soğucak, Sarısüleyman, Çöplü, Çopraşık, Avutmuş, Sancı, Karaçal, Büyük Dona, Küçük Dona, Kürkçü, Gerdekkaya, Bozdoğan, Kılavuz ve Akpınar köylerinde elektrik kesintisine gidilecek.

KARGI’DA DA ELEKTRİK KESİNTİSİ YAPILACAK

Kargı’da ise 23 Nisan Pazar günü 11:30­-12:30 saatleri arasında saraçlar evleri, Kargı Sanayisi, Karakise Köyü ve Çelikler Çeltik Fabrikası’na, 25 Nisan Salı günü 09:30­-17:00 saatleri arasında ise Göletdere Köyü, Çetmi Köyü, Cihadiye Köyü, Cihadiye Meytioğlu Mahallesi, Gölet Köyü, Gölet Karagöl Mahallesi, Kargı Yaylası, Çiçek Yaylası, Doğulça Yaylası, Pelitözü Yaylası, Sarıağaççayı Yaylası, Göl Köy Yaylası, Örencik Yaylası, Gölet Yaylası, Çetmi Yaylası, Gökcedoğan Yaylası, Doğulca Vodofone ve Doğulca Turkcel vericilerine elektrik verilmeyecek.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam