Çorum'da Mesire alanlarında İlaçlama yapıldı

ÇORUM 13 Haziran 2020 14:09
Videoyu Aç Çorum'da Mesire alanlarında İlaçlama yapıldı
A
a

Çorum Belediyesi ekipleri, Sıklık Tabiat Parkı ile Bahabey Çamlığı’nda detaylı dezenfekte, temizlik ve yabani ot ilaçlama çalışmalarını dün itibariyle tamamladı.


Park ve yeşil alanlar pırıl pırıl

Çorum Belediyesi, tüm park ve yeşil alanlarda çim biçme ve sulama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Pandemi sürecinden kontrollü sosyal hayata geçerken Çorum Belediyesi şehrin genelindeki semt parkları ve yeşil alanları vatandaşların kullanıma hazır hale getiriyor. Yabani otların temizliği, park ve yeşil alanların genel bakımı ile çim biçme çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Çorum Belediyesi, hem halk sağlığı hem de çevre düzeni noktasında park ve yeşil alanları daha nezih hale getiriyor. 56 kişiden oluşan 8 ekiple şehrin genelinde bulunan park, bahçe ve yeşil alanların genel bakımını yapan belediye ekipleri, aynı zamanda yeşil alan ve ağaçların sulama çalışmalarını belirli aralıklarla aksatmadan sürdürüyor.


Çorum Belediyesi ekipleri, Sıklık Tabiat Parkı ile Bahabey Çamlığı’nda detaylı dezenfekte, temizlik ve yabani ot ilaçlama çalışmalarını dün itibariyle tamamladı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, her iki mesire alanında ilaçlama ve temizlik çalışmasının tamamlandığını duyurarak, “Tüm hemşehrilerimizi Maske+Mesafe+Hijyen kuralına uymaya ve kene tehlikesine karşı dikkatli olmaya davet ediyoruz.”dedi.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam