ÇORUM’DA MUHASEBECİLERE SÜRPRİZ ADAY

ÇORUM 4 Mayıs 2016 11:04
Videoyu Aç ÇORUM’DA MUHASEBECİLERE SÜRPRİZ ADAY
A
a

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Lemzi Çöplü, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Çorum Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Hiç bir meslektaşını hor görmeden, düşüncesine, inanışına, siyasi görüşüne saygı göstererek, her duygu ve düşünceye değer vererek, görüş ve önerilerini alarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, meslek mensubunun ön planda olduğu bir yönetim sergileyeceklerini dile getiren Çöplü, “Kamunun ve müşterilerin yeterli kıymet vermediği bir meslek.

Ağır iş yükünün altında ezilmiş Sahipsiz bir meslektaş, mesleğin ve meslektaşının sorunları ile uğraşan bir yönetim, mesleği ve geleceği için tüm meslektaşların görüş ve önerilerini alan. Çıktığımız bu yolda mesleğe katkı sağlamak amacında olan tüm meslektaşlarımızın önerilere açık olarak güçlü oda, güçlü meslek mensubu düşüncesiyle Mayıs ayı içerisinde yapılacak olan Çorum Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum” dedi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam