Çorum Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Ardından 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Mahalli İdareler Müdürü Nihat Özarslan’ın başkanlığında oluşturulan komite üyeleri Çorum Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu ve Vali Necmeddin Kılıç’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretlerin ardından 19 Ekim Muhtarlar Günü Çorum Valiliği tarafından İl Özel İdaresinde muhtarlar onuruna verilen yemekle sona erdi. Yemek programına Vali Necmeddin Kılıç, Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Abdurrahman Başbuğ, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, daire amirleri ve muhtarlar katıldılar.
Yemekte bir konuşma yapan Vali Necmeddin Kılıç, “Kıymetli köy ve mahalle muhtarlarımız her biriniz hoş geldiniz. Muhtarlar bizim yükümüzü çekerler, muhtar arkadaşlarımız bizim kırsal kesimde yaptığımız her tülü faaliyetin tam ortasında yer alırlar. Mahalle muhtarlarımız da bizim genel idare olarak yaptığımız çalışmalara çok ciddi destek verirler. Biz muhtarlarımızdan bu güne kadar ciddi destek aldık. Çok güzel işlere birlikte imza attık. Az zamanda çok iş yaptık. Bir yıl içerisinde alt yapımızın tamamını bitirdik üst yapıya geçtik. Emekleriniz çok büyük. Ben bütün muhtar arkadaşlarıma bölgelerinde yaptıkları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Genel idare adına da sizlere çok teşekkür ediyorum. Muhtarlar gününüz kutlu olsun. ” diye konuştu.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...