Çorum'da Programlı Elektrik Kesintisi var

ÇORUM 28 Eylül 2016 16:40
Videoyu Aç Çorum'da Programlı Elektrik Kesintisi var
A
a

Bu Habere Dikkat!.. Çorum’da kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak olan teknik çalışmalar nedeniyle ‘Programlı Elektrik Kesintisi’ uygulanacaktır.

Çorum İlinde programlı elektrik kesintisi bildirimi Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş., İl Koordinatörlüğünden yapılan açıklamaya göre; Kamuoyunun önceden bilgilendirilmesi amacıyla Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. Çorum İl Koordinatörlüğünden elektrik kesintisi uygulanacak olan bölgeler, zaman dilimi ve işin içeriği ile ilgili yapılan güncel bilgilendirme şöyle.

30 Eylül 2016 Tarihinde Çorum İli Merkez Şehir Şebekede 08:30-17:30 saatleri arasında “ Tesis Proje Çalışmaları” nedeniyle; Çorum Merkeze bağlı Bahar 43. Sokak, Bahar 13. Sokğın bir kısmı, Bahar 20. Sokağın bir kısmına,

1 Ekim 2016 Tarihinde Çorum İli Merkez Şehir Şebekede 08:30-17:30 saatleri arasında “ Tesis Proje Çalışmaları” nedeniyle; Çorum Merkeze bağlı Bahar 33. Sokak, Bahar 31. Sokak, Bahar 24. Sokak, Bahar 17. Sokak, Bahar 35. Sokağın bir kısmına programlı olarak elektrik verilemeyecektir.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam