Çorum'da Süslü Kadınlar Bisiklet Turu 24 Eylül Pazar günü

ÇORUM 20 Eylül 2017 22:09
Videoyu Aç Çorum'da Süslü Kadınlar Bisiklet Turu 24 Eylül Pazar günü
A
a

Çorum'da “Süslü kadınlar bisiklet turu” 24 Eylül 2017 Pazar günü saat 14.00’de Vilayet Parkı’nda başlayacak.Bu yıl 5. kez yapılacak etkinlik gönüllü kadınlar tarafından kadınlar için organize edilmektedir. Etkinlik ücretsiz ve herkese açıktır.


 

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Organizasyonu adına bir açıklama yapan Melek Gizem Çataroğlu, 24 Eylül 2017 Pazar günü saat 14.00’de Vilayet Parkı’nda (Valilik önünde) toplanmayı ve ardından Saat Kulesi-Müze-Özdoğanlar sineması sonrası Anıt istikametinde bisiklet sürüşü gerçekleştirmeyi planladıklarını bildirdi. Etkinliğin, “Dünya Otomobilsiz Kentler Günü”, “sürdürülebilir ve aktif ulaşım” konularına dikkat çekmek için bir farkındalık yaratmak, kadınların bisiklete binmesini teşvik etmek amacıyla, gönüllü kadınlar tarafından hiçbir kurum ve kuruluşa bağlı olmadan düzenlendiğini kaydeden Çataroğlu, “İzmir’de 2013 yılında ilk kez yapılan ve şehrimizde ikinci kez yapılacak etkinliğin, bu yıl yaklaşık 50 şehirde eş zamanlı olarak düzenlenmesi amaçlanmaktadır. Etkinliğin merkezi ve çıkış noktası İzmir’dir. Etkinlik sadece Türkiye’de değil, uluslararası platformlarda da tanınmaktadır. Bu etkinlik renkli görüntüleriyle Çorum’un tanıtımına katkıda bulunacaktır” dedi.

ÇORUM’DA RENGARENK GİYİNEREK SÜSLENEN BİR GRUP KADIN, BİSİKLET SÜRÜCÜLERİNİN SORUNLARINA DİKKAT ÇEKMEK AMACIYLA PEDAL ÇEVİRDİ. (M. MUTTALİP YALÇIN/ÇORUM-İHA)

ÇORUM’DA RENGARENK GİYİNEREK SÜSLENEN BİR GRUP KADIN, BİSİKLET SÜRÜCÜLERİNİN SORUNLARINA DİKKAT ÇEKMEK AMACIYLA PEDAL ÇEVİRDİ. (M. MUTTALİP YALÇIN/ÇORUM-İHA)

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam