ÇORUM’DA TARIM FUARI AÇILIYOR

ÇORUM 22 Kasım 2017 17:38
Videoyu Aç ÇORUM’DA TARIM FUARI AÇILIYOR
A
a

Atlas Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen 6. Çorum Tarım Fuarı yarın açılacak. Bu yıl fuara 500 firma katılım sağlayacak...

6. Çorum Tarım Fuarıyla ilgili Atlas Fuarcılık tarafından, İkinci Bahar Lokantası’nda basın toplantısı düzenlendi. Tanıtıma, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Bu yıl altıncısı organize edilen fuar ile ilgili açıklamalarda bulunan Atlas Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Atasagun, her yıl önceki fuarlardan daha iyi bir katılım sağlandığını ifade etti. Atasagun; ”Önceki yıllarda 350 firmanın katıldığı Çorum Tarım Fuarına bu yıl 500 firma katılacak. Yine geçen senelerde kullanılan alanın 2 kat daha fazla bir alan kullanılacak.

Türkiye’nin dört bir yanından firmaların katılım sağladığı Çorum Tarım Fuarına ziyaretçi olarak çevre illerden de katılım oluyor. Her sene bir önceki yıla oranla Çorum Tarım Fuarı daha da büyümektedir. Dünyada ve ülkemizde yapılan tarım fuarlarının tarımdaki yeni gelişmeleri üreticilere sunarak teknolojiyi üretenler ile kullananlar arasında bir köprü görevi görmektedir.

Bu amaçlar doğrultusunda 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında 6. Çorum Tarım, Hayvancılık Fuarının 500 katılımcı ile açılacak olması bizleri de mutlu etmiştir.Tarımsal üretimde verimlilik ve kaliteyi önemli ölçüde etkileyen modern alet ve makine ile diğer tarımsal girdilerin sergileneceği ve alım, satım, bilgi alışveriş imkanının elde edileceği tarım fuarında yeni teknoloji ürünü traktörler, biçer döverler, toprak işleme, ekim dikim makineleri, modern sulama aletleri, hayvancılıkla ilgili modern alet ekipmanları, tohum, yem ve katkı maddeleri, ilaç, gübre, örtü alet ve ekipmanları, diğer tarımsal alet, ekipmanları görme değerlendirme, alım ve satım imkanları oluşacaktır” dedi. Atasagun, fuarın 23-26 Kasım tarihleri arasında saat 10.00-20.00 arasında ziyarete açık olacağını, fuara ziyaretlerin ücretsiz olduğunu ve tüm Çorumluları fuara davet ettiklerini dile getirdi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam