Çorum'da Terör Saldırılarına Tepki yürüyüşü

ÇORUM 19 Aralık 2016 21:43
Videoyu Aç Çorum'da Terör Saldırılarına Tepki yürüyüşü
A
a

Video Haber TRT / E.Şimşek - Çorum'da sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler tarafından terör saldırılarına tepki amacıyla yürüyüş düzenlendi.


MHP Çorum İl Başkanlığı, Kamu-Sen Temsilciliği ve Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından organize edilen "Teröre Lanet, Birliğe Davet" etkinliği kapsamında Hürriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla Gazi Caddesi'nden Atatürk Anıtı'na yürüdü.

Terör örgütleri aleyhine slogan atan gruba, kaldırımdaki vatandaşlar ile caddedeki sürücülerin de destek verdiği gözlendi.

MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin korkunç bir kuşatma altında olduğunu, terörün ve teröristlerin her yerden saldırdığını, peş peşe yapılan saldırılarla Türk milletinin bombalarla savrulduğu ve yüreklerin kavrulduğunu söyledi.

Türk milletinin bir ve beraber olması, provokasyonlara gelmemesi gerektiğini ifade eden Aras, terör örgütü üyelerinin sokakları karıştırmak için her türlü yönteme başvurduğunu kaydetti.

"Türkiye Cumhuriyeti var olacak, egemenlik kayıtsız şartsız milletin olacaktır" diyen Aras, "Şehadet deyince gözleri hasretle yaşaranlar, al bayrağı görünce yürekleri coşkuyla çarpanlar, İstiklal Marşı’nı duyunca göğüsleri gururla kabaranlar, birlik ve dayanışmamız daim olsun. Hak Teala milletimizi korusun ve fitnecilere fırsat vermesin." dedi.

Daha sonra İstiklal Marşı'nı okuyan grup, terör saldırılarında hayatını kaybedenler için dua etti.


 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam