Çorum’da yaşayan tüm hemşerilerimize ayrı ayrı hizmet sözümüz var

ÇORUM 2 Şubat 2016 13:14
Videoyu Aç Çorum’da yaşayan tüm hemşerilerimize ayrı ayrı hizmet sözümüz var
A
a

Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti. Ziyarette, Külcü için hazırlatılan türkü başkana dinletildi. Türküde Muzaffer Külcü’nün babası Yusuf Külcü’nün de adının geçmesi üzerine Başkan Külcü duydu dolu anlar yaşadı.

Ziyarette, Külcü için hazırlatılan türkü başkana dinletildi. Türküde Muzaffer Külcü’nün babası Yusuf Külcü’nün de adının geçmesi üzerine Başkan Külcü duydu dolu anlar yaşadı. Ziyarette konuşan Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir, 

Ulukavak Mahallesi’ne yapılan hizmetler adına teşekkür ziyaretinde bulunmak istediklerini belirtti. Özdemir ayrıca Muzaffer Külcü adına yaptırdıkları türküyü de başkana takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muzaffer Külcü ise, “Ulukavak Mahallesi Çorum’un en büyük mahallesidir. Çorum’da yaşayan tüm hemşerilerimize ayrı ayrı hizmet sözümüz var. Bu bizim belediye başkanı olarak her yere hizmet görevimizin bir gereğidir. Ulukavak Mahallesi benim doğup büyüdüğüm mahalle olması dolayısıyla ayrı bir hassasyetimiz de var. Ancak adaletten ayrılmayarak başka mahallelere de hizmet götürüyoruz. Göreve geldiğimizden bu güne kadar belediye çalışanlarımızın dahi hayal edemediği projelere imza attık.

 İnşallah 2019-2023’ e geldiğimizde de millet olarak, devlet olarak bu hedeflere yürürken de bu şehirde bizim devlete yük olan değil de devletin yükünü alan, milletin işini kolaylaştıran bir şehir olarak yaptığımız yapacağımız işler var onları hep beraber göreceğiz. Yaşam kalitesinin yaşam standardının ne kadar yükseldiğini de hep birlikte göreceğiz” açıklamalarında bulundu. Külcü ayrıca, Çorum’da otopark sorunu değil otopark kullanım sorunu olduğunu ve ilerleyen dönemlerde konuyla ilgili çalışmaların yapılabileceğini sözlerine ekledi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam