ÇORUM'DA YILIN DÜĞÜNÜNE GERİ SAYIM BAŞLADI
Çorum, 2025 yazında yılın en çok konuşulacak düğününe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Beşiktaş’ın eski yıldız futbolcusu ve ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin’in avukat kızı Elif Engin, Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı'nın oğlu Ahmet Emin Ahlatcı ile dünyaevine girecek.
Genç çift, geçtiğimiz Ocak ayında İstanbul’da sade bir törenle nişanlanmıştı. Şimdi ise gözler, 21 Haziran’da Çorum’da gerçekleşecek olan düğüne çevrildi. Bu özel günün, iş, siyaset ve spor dünyasından birçok önemli ismi bir araya getirmesi bekleniyor.
Düğüne, Ahlatcı Ailesi’ne yakınlığıyla bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı konuşuluyor. Çorum’daki yılın düğünü, şimdiden büyük bir heyecan ve merak uyandırmış durumda.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...