Çorum hava alanını hak ediyor

ÇORUM 15 Mart 2019 17:29
Videoyu Aç Çorum hava alanını hak ediyor
A
a

Halil İbrahim Aşgın, Kanal 19 TV ve Anadolu’nun birçok kanalın da aynı anda canlı olarak yayınlanan “Yerel Medya Soruyor” programına katıldı. Çorumla ilgili birçok sorulara cevap veren Aşgın, Kanal 19 TV İmtiyaz Sahibi Satılmış Bıçakcı’nın sormuş olduğu hava alanıyla ilgili soruya, Çorum hava alanını hak ediyor dedi...

Ak Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Bu hava alanı meselesi de Acemi birliğinde olduğu gibi Çorum’un çok önemli gündeminde. Tabi Cumhurbaşkanımıza Çorum’un bu ihtiyacı sürekli anlatılıyor. Hem milletvekillerimize il başkanımıza teşekkür ederim. Onlar sürekli iletiyorlar. En son gelinen nokta şu, havalimanı meselesi Cumhurbaşkanımızın gündemine de artık girdi. Çorum bunu hak ediyor mu? Evet, çok hak ediyor. 900 Milyon Dolar ihracatı olan bir şehirde havalimanı olmalı. 30 Milyon da oluyorsa, 600 milyon ihracatı olan Samsun’da oluyorsa Çorum’da da olmalı. Havalimanı meselesi takibimiz de, topyekûn olarak Çorum halkıyla birlikte havalimanı meselesini halledeceğiz.” ifadelerini kullandı.

ÖNCELİĞİMİZ TREN YOLU

Aşgın daha sonra Çorum’a daha önceleri müjdelenmiş olan tren yoluyla ilgili de konuştu. Aşgın tren yolunun sanayimize büyük katkı getireceğini ifade etti. “Çorum’da ki en önceliğimiz şuan önceliğimiz şu an için tren yolunun Çorum’a gelmiş olması ve bu tren yoluyla biz büyük oranda sanayimizin önünü açacağız. Hızlı tren olacak mı? Ulaşımla ilgili olarak da Çorum’a çok büyük yenilikler getirmiş olacak.” dedi.

EN ÇOK TRAFİK SORUNU İLETİLİYOR

Halil İbrahim Aşgın’a yöneltilen Çorum halkından en çok hangi konularda taleplerde bulunuldu sizden? Sorusuna ise trafik sıkışıklığı olduğunu ifade etti. Aşgın, kalabalık olan birçok caddemiz bulunduğunu ve bu sorunlarının hepsini güzel projelerle halledeceklerini söyledi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam