Çorum İHH "Yetim Gülerse Dünya Güler” projede yetimler yararına iftar sofrası kurdu

ÇORUM 20 Haziran 2016 20:51
Videoyu Aç Çorum İHH  "Yetim Gülerse Dünya Güler” projede yetimler yararına iftar sofrası kurdu
A
a

İftar programına, Çorum İHH Çorum Şube başkanı Selim Özkabakcı,Mavi Marmara derneği başkanı,İsmail Yılmaz,Mavi marmara şehitleriinden,Çetin Topcuoğlu'nun oğlu Aybek Topcuoğlu, STK temsilcileri, yetim aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çorum İHH yetimler yararına iftar sofrası kurdu.

Çorum İHH yetimlerle İftar buluşması düzenledi


İHH Genel Merkez tarafından Türkiye genelinde hayata geçirilen “Yetim Gülerse Dünya Güler” projesi kapsamında faaliyetlerini sürdüren
Çorum İHH Derneği Başkanı Selim ÖZKABAKCI, elele vererek yetimlerin yüzünü güldürmek için çalıştıklarını belirterek şu değerlendirmede bulundu:Bu gün rahmet ve bereket ayı Ramazan'ın 15.'inci günü.Rabbimizin "Benim ayım" dediği ve yapılan tüm iyiliklerifazlından sınırsızca mükafaatlandırdığınadide günlerdeyiz.

Özkabakcı Rabbim bu günleri hakkıyla değerlendirmeyi hepimize nasip etsin. Bu gün aynı zamanda bir başka özel günü de Ramazana ayının sınırsız müjdeleri arasında karşılıyoruz dedi. Selim Özkabakcı  konuşmasına şu i,fadelerle devam etti. Bu gün Dünya Yetimler Günü,şu an üçüncüsünde bir araya geldiğimiz dünya Yetimler günü'nü artık  hersene birlikte idrak etmeye devam edeceğiz dedi.

Böylesi bir güne, dahası dünyanın yetim,öksüz ve terk edilmiş çoçuklarıyla ilgili böyle bir programı düzenlemekten mutluyuz .Çorum İHH olarak Tayland Patani'de Çorumlu ailemimizin İskilipili Atıf Hocamızın  adını verdiğimiz bir kız yetimhanesi yaptırıyoruz.Beşyüzbin lira tutarında kız yetim hanemizde Patani'li yetim kızlarımız yetişecektir.Desteklerinizi ve yardımlarınızı bekliyoruz dedi.

Çorum İHH Derneği Başkanı Selim ÖZKABAKCI, Çorum İHH olarak faaliyetlerimizi aktif gönüllülerimizle birlikte yapıyoruz.

“ilimizdeki yetim çocuklarımızla her hafta bir araya geliyoruz. Onları dinliyoruz ve yapabileceğimiz bir şey varsa imkanlarımız oranında yardımcı olmaya gayret ediyoruz. Derneğimiz bünyesindeki gençlerimiz, yetimlerle yakından ilgileniyorlar. bu konuda İHH Hanım komisyonlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.




















 



 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam