Bölgedeki esnaflar, bu uygulamanın Çorum İl Trafik Komisyonu tarafından yeniden ele alınmasını talep etti. Ticari hayatın merkezinde yer alan Gazi Caddesi’nde, esnafın hizmet verirken cezaya maruz kalmasının hem ekonomik hem de toplumsal mağduriyet yarattığını belirttiler.
- Çorum’da Gazi Caddesi üzerinde, Çorum Park önündeki otobüs durağının altında bulunan yükleme alanında geçici indirme-bindirme yapan esnaflar, trafik uygulamalarına yönelik tepkilerini dile getirdi. Röportajımıza katılan bölge esnafı, kısa süreli park yaptıkları araçlara ceza yazıldığını belirterek uygulamanın adil olmadığını savundu.
“KARGOYA VAR, ESNAFA YOK!”
TİCARİ ARAÇLAR VE MÜŞTERİ
OTOMOBİLLERİ CEZAYA TAKILIYOR
- Esnaflar, söz konusu alanın yalnızca kargo firmalarına tanınan bir hak gibi kullanıldığını, kendi ticari araçlarının ve müşterilerinin otomobillerinin ise bu uygulamadan faydalanamadığını ifade etti. “Biz de burada hizmet veriyoruz, yük indiriyoruz, müşteri alıyoruz. Kargo firması yapınca serbest, biz yapınca ceza!” diyerek tepkilerini yüksek sesle dile getirdiler.
ÇORUM İL TRAFİK KOMİSYONUNA ÇAĞRI
ESNAF: “MAĞDURİYETİMİZ GÖRÜLSÜN,
UYGULAMA GÖZDEN GEÇİRİLSİN”!
- Bölgedeki esnaflar, bu uygulamanın Çorum İl Trafik Komisyonu tarafından yeniden ele alınmasını talep etti. Ticari hayatın merkezinde yer alan Gazi Caddesi’nde, esnafın hizmet verirken cezaya maruz kalmasının hem ekonomik hem de toplumsal mağduriyet yarattığını belirttiler.