ÇORUM MERKEZDE,ELEKTRİK KESİNTİSİ YAPILACAK

ÇORUM 25 Mart 2016 23:54
Videoyu Aç  ÇORUM MERKEZDE,ELEKTRİK KESİNTİSİ YAPILACAK
A
a

Çalık Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ), Çorum’da kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak olan teknik çalışmalar nedeniyle bazı bölgelerde elektrik kesecek…

YEDAŞ İl Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamada bakım onarım çalışmaları kapsamında 27 Mart Pazar günü 08.00­-12.00 saatleri arasında ilimiz merkezinde elektrik kesintisi yapılacağı açıklandı.

Buna göre kesintiden Çorum­Ankara yolu ile Burun Çiftliği Kavşağı­ Derinçay arasına, Olmuksan, Yüksel Un İrmik Ve Bakliyat Unları, Hasan Hodul Ünsan Kiremit Ve Tuğla, Çağıl Makina, Yenigün Toprak Sanayi, Ekmekçioğulları Çinko Bakır Kurşun Sanayi, Dost Gıda, Uğur Yem, Em­Dö­San Emaye Mutfak Eşya, Yetsan Oto Kalorifer, Eck Ece Kiremit Yapı ve Yapı, Güven Yem Fabrikası, Miltek Makine, Aydın Blok Tuğla Sanayi, Alapala Yem, Adnan Tevfik Kaşıkçı­Ve Gıda Sanayi, Çorum Anadolu Tuğla, Ema Oto Kağıtçılık, Meroğlu Mobilya İmalatı, Kızılırmak Döküm, Selahattin Kaleli Akaryakıt, Yenigün Tarım, Hitit Parke, Ar Elektrik, Güç Gıda, Karataş Otomotiv, Ekmekçioğulları Çinko Bakır Kurşun Sanayi, Kusçuoğlu Karöser, Mustafa Samlı Toyoto Servisi, Evlüce Oto, Çorum Belediyesi Asfalt Şantiyesi ve Kum Eleme, Karayolları 73. Şube. Depo, Erzenler Kredi Yurtlar Kurumu, Hatap Un, Benli Yem, Seval Yem, Tezmaksan Makine, Karadayı Makine, Gülşen Gıda ve Emdosan’ın etkileneceği vurgulandı.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam