Çorum Özel Hastanesi'nden Basın Bayramı Kutlaması

ÇORUM 23 Temmuz 2018 16:22
Videoyu Aç Çorum Özel Hastanesi'nden Basın Bayramı Kutlaması
A
a

Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan BİLGİLİ, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı...

Basında sansürün kaldırılışının 110’uncu yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Başhekim BİLGİLİ, basının toplumun gören gözü, işiten kulağı olduğunu açıkladı. Basın çalışanlarının kamuoyunu bilgilendirme hakkına sahip olduğunu ve devletin çıkarlarını gözettiğini belirten BİLGİLİ, basın mensuplarının halkın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılayan demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu vurguladı.

Başhekim BİLGİLİ, “Basın, toplumun gören gözü ve işiten kulağıdır. Genelde ve yerelde yaşanan hadiseleri topluma yansıtan en önemli araçtır. Özellikle biz yerel basına büyük önem veriyoruz. Bizim hizmetlerimizi şehrimizdeki insanlarımıza anlatacak, yaptığımızı halka ulaştıracak mecra yerel basındır. Bu anlamda bilginin topluma ulaştırılmasında doğru, tarafsız ve ilkeli yayın anlayışı ile toplumsal değerlere, kişisel hak ve özgürlüklere saygı anlayışı çerçevesinde görevlerini yürüten değerli basın kuruluşlarımız ve basın çalışanlarımız her türlü övgü ve takdiri hak etmektedirler. Çorum’a ve Çorum halkına vermiş olduğumuz hizmetlerimizin halkımıza ulaşmasında bizlerle birlikte hareket eden basınımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimizin hak ettiği yere ulaşmasına önemli katkılar sağlayacağına inancım tamdır. Bu duygularla her şart ve koşulda cefakârca çalışan basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam