ÇORUM REFERANDUMA HAZIR

ÇORUM 10 Aralık 2016 17:10
Videoyu Aç ÇORUM REFERANDUMA HAZIR
A
a

VİDEO HABER İZLE: Ak PARTİ Çorum Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Recep Yıldırım başkanlığında bugün Otel Anitta'da yapıldı. Toplantıya Ak Parti Milletvekillerinden Salim Uslu,Ahmet Sami Ceylan,Eski dönem Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu,Teşkilat Başkan yardımıcı Murat Yıldırım, İl Genel,Belediye ve İlçe Başkanları, Mahalle ve Köy temsilcileri katıldı.



AK PARTİ DANIŞMA MECLİSİNE YOĞUN KATILIM

Çorum Ak Parti Danışma Meclisi Aralık ayı Toplantısı İl Koordinatörü Recep Yıldırımın Divan Başkanlığında yapıldı.
Toplantıda Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Binali YILDIRIM'ın  mesajı okundu.Ak Parti İl Başkanı Karadağ'ın açılış konuşması sonrası,Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,Milletvekili Ahmet Sami Ceylan,Ali Yüksel Kavuştu,Teşkilat Başkan Yardımıcısı Murat Yıldırım birer konuşma yaptı.


Toplantının ikinci bölümnde ise Basına kapalı olarak gerçekleşti.Toplantı sonunda Cumhurbaşkanlığı sistemi için  Referandum hazırlıklarının startı verildi.


Ak Parti Çorum  Teşkilatı,Mart  ayı sonu veya Nisayı ayı içerisinde yapılması planlanan  Cumhurbaşkanlığı sistemi  için yapılacak olan referandum için bugün yapılan Danışma Meclisi toplantısında  teşkilat üylerine anlatıldı.Sandık kurullu listelerinin güncellenmesi istendi.


Toplantıya;Ak Parti Teşkilat başkan yardımcısı ve eski Çorum Milletvekili Murat Yıldırım,Ak Parti Çorum İl koordinatörü Recep Yıldırım,Ak Parti Kurucular kurulu üyesi ve 22.Dönem Millet vekili,Genel merkez Siyasi Erdem ve  Etik kuurlu üyesi Ali Yüksel Kavuştu,Ak Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu,TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyın üyesi Ahmet Sami Ceylan,Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ,Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar,Kadın Kolları başkanı Meryem Demir,Gençlik kolları başkanı Burak Köse,İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya,İlçe ve Belde Belediye Başkanları,İlçe Teşkilatları,İl ve Merkez İlçe yönetim Kurulu üyeleri,Gençlik ve Kadın Kolları Üyeleri,İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri,Mahalle Başkanları ve üyeleri ve Partililer katıldı..








Görüntünün olası içeriği: 1 kişi





 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam