Çorum Tişörtleri ile İYİ Reklam olduk

ÇORUM 18 Temmuz 2020 14:42
Videoyu Aç Çorum Tişörtleri ile İYİ Reklam olduk
A
a

Türkiye Çorum'un Tişörtlerini konuşuyor. Bu Yaz "Bana tişört al ama Çorum yazacak üstünde"!..


Genel yayın yönetmenimiz Elvan Şimşek bugün Öğle saatlerinde Çorum Belediye Başkanımızla telefonda konuştu. E.Şimşek,Başkan Aşgın'a bu tişörtleri şehrin marka değerleri ile ön plana çıkarılım dedi. Başkan Aşgın'da bu tişörtlerden yaptırıp Analiz merkezi com sahibi Fatih Tezcan'a hediye olarak göndereceğini söyledi. Başkan belediyede yetkili bir arkadaşımdan konu hakkında bilgi alışverişinde bulunabilirsin dedi.Yetkili ile görüştüm bakalım bu konuyu değerlendirmeye çalışalım ifadesini kullandı.Ve sonra sosyal medyamda paylaştım.Harika tepkiler gelmeye başladı...

Türkiye, Çorum Belediyesi’nin sosyal medyadaki Çorum’u tanıtan tişörtlerini konuşuyor. Çorum Belediyesini kültürel anlamda  tanıtmak amacıyla, Saat Kulesi, Elvan Çelebi, Hitit Medeniyeti eserleri, leblebisi, guines rekorlar kitabına girdiren fidan dikimi çalışması gibi vurguların yapıldığı ‘Dünyanın Merkezi Çorum’ yazılı tişört tasarımları yapıldı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bugün sosyal medya hesabından tişörtler hazır’ sözleriyle gelişmeyi paylaştı.

Millet Parkı’nda satışa sunulması beklenen tişörtlerden harika tepkiler ve alıcı bulmaya başladı.Kısa sürede çok sayıda yorum alan paylaşıma, takipçiler diğer şehirlerin de Çorum’u örnek alabileceği yorumlarını yaparken, Gazeteci Fatih Tezcan, üzerinde Colombia yazılı tişörtlü fotoğrafını paylaşan Emre Erciş’e “Sana tshirt alacam. Çorum yazacak üstünde. Amerikalılar Sivas yazan tshirt giyene kadar onunla gezeceksin” şeklindeki esprili sözleriyle Çorum t-shirtlerine atıfta bulundu. Tezcan ayrıca diğer şehirlerin de Çorum’u örnek alması gerektiğini bu sözleriyle ifade etti.

Sosyal Medyadan bazı esnaflarda mesajla ulaşarak buna benzer tasarımlarla imalat yapabileceklerini söylediler.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam