Çorum Tügva'dan Kudüs Tepkisi

ÇORUM 6 Aralık 2017 17:39
Videoyu Aç Çorum Tügva'dan Kudüs Tepkisi
A
a

Türkiye Gençlik Vakfı Çorum Şubesi,(TÜGVA)nın katılımıyla, 15 Temmuz Hürriyet Parkı önünde .ABD Başkanı Trump’ın Çarşamba günü Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyacağı açıklamasına tepki olarak bir basın açıklaması yaptı...

Açıklamada ABD Başkanı Trump’ın Müslümanların ilk kıblesi Kudüs’ü işgalci İsraillilerin Siyonist emelleri doğrultusunda başkent ilan etme cüretinde bulunduğunu belirtti.

TÜGVA Çorum Şube Sözcüsü Faruk Mazman, grup adına yaptığı açıklamada, Amerika ve İsrail'in işgal girişiminin devam ettiğini, buna bütün İslam ülkelerinin karşı çıkması gerektiğini söyledi.

İslam coğrafyasının her geçen gün küresel sömürü düzeninin kıskacında kan gölüne dönüştüğünü dile getiren Mazman, şöyle konuştu:

"Kudüs’ün işgalci siyonistlerin başkenti olarak ilan edilmesi cüretinde bulunmuş bir eşkıya ordusuna karşı dik duruşun bir Müslüman için namus meselesi olduğunu tüm İslam alemine hatırlatıyoruz. Daha neyi bekliyorsunuz? Daha ne kadar kendi kardeşlerinize, ümmetin meselelerine sağır, dilsiz kalacak, görmezden geleceksiniz? Filistin dar bir coğrafyada bulunan bir takım insanların meselesi değil, tüm İslam aleminin namusudur. Dünya var oldukça yeryüzü bizimdir, Kudüs bizimdir."
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam