Çorum TÜGVA'dan online yaz okulu kursu

ÇORUM 23 Haziran 2020 00:36
Videoyu Aç Çorum TÜGVA'dan online yaz okulu kursu
A
a

TÜGVA Çorum şubesi Ortaokul Yaz Okulu bu yıl online platformda gerçekleştirilecek.TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı, yaz okulunda ortaokul öğrencilerinden yoğun bir talep gördüklerini belirtti...


TÜGVA’nın her yıl Türkiye genelinde düzenli olarak yaptığı Ortaokul Yaz Okulu bu yıl online platformda Kur’an’ı Kerim, Temel Dini Bilgiler ve Hadis dersleri ile gerçekleştirilecek. 6-24 Temmuz tarihleri arasında 3 haftalık ücretsiz ve online olarak yapılacak olan yaz okulu Kur’an’ı Kerim, Temel Dini Bilgiler ve Hadis Derslerinin yanı sıra birbirinden eğlenceli etkinliklerden oluşuyor. Katılımcı öğrencilere sürpriz hediyeler de verilecek.

Kız ve erkek öğrenciler ayrı sınıflarda ve ayrı eğitmenler ile yapılacak olan yaz okulunda her sınıf en fazla 15 kişiden oluşacak. Ülkemizde gençlerin yaklaşık yüzde 80’ine hitap eden projeler ve etkinlikler düzenlediklerini belirten TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı, yaz okulunda ortaokul öğrencilerinden yoğun bir talep gördüklerini belirtti. Kayabaşı, yaz okulunda görev alacak eğitmenlerin ise müftülük görevlileri, öğretmenler ve gerekli ehliyete sahip eğitmenler olacağını kaydetti. Öte yandan yaz okuluna 4,5,6,7 ve 8. sınıfı bitiren öğrenciler katılabilecek. Başvurular ise TÜGV’nın resmi sitesinden https://formlar.tugva.org/Portal/Ortaokul/YazOkulu adresinden yapılabilecek.

 

3 HAFTALIK ONLİNE EĞİTİM

Öğrenciler, yaz okulunda Kur’an-ı Kerim’i güzel okumayı, temel dini bilgileri ve dinini öğrenecek, hadis dersi ile Hz. Peygamber’in hayatını kendilerine örnek alabilecek. Ayrıca, düzenlenecek bilgi yarışmalarında başarılı olan ve eğitime eksiksiz katılım sağlayan öğrenciler, Yaz Okulu sonunda çeşitli zeka oyunları ile ödüllendirilecek.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam