ÇORUM'UN YARARINA OLAN HER İŞTE YANINIZDAYIZ

ÇORUM 13 Ocak 2016 19:01
Videoyu Aç ÇORUM'UN YARARINA OLAN HER İŞTE YANINIZDAYIZ
A
a

Video Haber İzle CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü makamında ziyaret etti. Ziyaret nedeniyle teşekkür ettiği misafirleriyle sohbet eden Başkan Külcü, "Siyasi taassuplardan kurtulup, Çorum'u hep birlikte büyüteceğiz." dedi.

Siyasi partilerin her konuda aynı düşünmek zorunda olmadığının altını çizen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, CHP Meclis Gurubu ile birlikte,Çorum ortak paydasında buluşarak, pek çok konuyu oy birliği ile geçirdiklerini söyledi.

Siyasi parti taassubu göstermek yerine, sinerjilerin hizmete dönüşmesi gerektiğine inandığını belirten Başkan Külcü, herkesin birbirini tanıdığı bir kentte yaşadıklarını ve tanışıklıkların ön plana çıktığı ilişkilerin daha anlamlı hale geldiğine işaret ederek, "Siyasi hayatım boyunca geriye dönüp baktığımda, Çorum bu anlamda çok kötü şeyler yaşamadı. Siyasilerimizin duruşunun bir kıymeti var." diye konuştu.

CHP İl Başkanı Hasan Suvacı ve yönetimini tebrik eden Başkan Külcü, herkesin stayişle bahsettiği güzellikler duyduklarını e bundan da memnun olduğunu dile getirdi.

 

chpden_külcüye_ziyaret

 

ÇORUM'UN YARARINA OLAN HER İŞTE YANINIZDAYIZ

CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, Çorum'un yararına olan her işte, Belediye'nin yanında olduklarını belirterek, görüş ayrılıklarının doğal olduğunu ve kültür zenginliği olarak kabul edilmesi gerektiğini ifade etti.

SİZİ TAKDİR EDİYORUM

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün genç yaşta siyasetin çeşitli kademelerinde görev aldığını hatırlatan Suvacı, "Sizi takdir ediyorum, bu görevler herkese nasip olmaz." dedi.

ALLAH RAZI OLSUN DESELER YETER

CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, "Çorum da, Çorum halkı da bizim" dediği sohbetinde, "Peşimizden  Allah razı olsun derlerse bize yeter." diye konuştu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam