Çorum Valiliği şehit çocuklarına Laptop hediye etti

ÇORUM 29 Aralık 2016 17:08
Videoyu Aç Çorum Valiliği şehit çocuklarına Laptop hediye etti
Sağlık Bakanı Koca Randevu sorununu kalıcı şekilde çözeceğiz dedi...
A
a

Video Haber: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından başlatılan, “Yalınız Değilsiniz, Türkiye’nin En Büyük Ailesi/Şehit Yakınları Buluşması’’ Projesi kapsamında, Çorum’da da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nce 9 şehit çocuğuna diz üstü bilgisayar verildi


ŞEHİT ÇOCUKLARINA 9 ADET SİZ ÜSTÜ BİLGİSAYAR HEDİYE EDİLDİ


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından başlatılan, “Yalınız Değilsiniz, Türkiye’nin En Büyük Ailesi/Şehit Yakınları Buluşması’’ Projesi kapsamında, Çorum’da da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nce 9 şehit çocuğuna diz üstü bilgisayar verildi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen bilgisayar dağıtım törenine Vali Yardımcısı Adem Saçan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban, İl Müdür Yardımcısı İsmail Yılmaz, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Numan Yakut ve şehit yakınları katıldı.

Törende konuşan Vali Yardımcısı Adem Saçan, Devletin şehit alilerinin her zaman yayında olduğunu belirterek “Vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkacağız” dedi.


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün huzurevleri, sevgi evleri, kadın sığınma evleri, gibi pek çok alanda hizmet verdiğini ifade eden Adem Saçan, “Sosyal devlet anlayışında bu müdürlüğü devletin insana uzandığı el olarak yorumlayabiliriz. Şehitlere, çocuklara mağdurlara devletin uzandığı en büyük el bu bakanlık tarafından uzanmaktadır” dedi.

Şehit ailelerinin her sıkıntılarında yanlarında olduklarını vurgulayan Adem Saçan, “Bu ülke için şehit olan insanlarımızın emanetlerine her vatandaşımız sahip çıkacaktır. Şehitlerimizin hatırasını sonuna kadar yaşatacağız” dedi.

Vali Yardımcısı Adem Saçan’ın konuşmasının ardından şehit çocuklarına diz üstü bilgisayarları teslim edildi.

Şehit TSK memuru Fevziye Kayış’ın oğlu Alper Kayış, Şehit Polis Uğur Yıldız’ın oğlu Atakan Yıldız, Şehit Jandarma Çavuş Oğuz Emre Erkoç’un kızı Aybübe ve oğlu Emre Erkoç, Şehit polis Mesut Demirkan’ın kızları Zeynep, Rabia ve oğlu Kaan’a diz üstü bilgisayarlarını Vali Yardımcısı Adem Saçan takdim etti.

Sağlık Bakanı Koca Randevu sorununu kalıcı şekilde çözeceğiz dedi...
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam