Çorum Valisi Necmeddin Kılıç görevine hızlı başladı.Size bayrama kadar müsaade,dosyalarınızı hazırlayın brifing vereceksiniz

ÇORUM 13 Haziran 2016 17:23
Videoyu Aç  Çorum Valisi Necmeddin Kılıç görevine hızlı başladı.Size bayrama kadar müsaade,dosyalarınızı hazırlayın brifing vereceksiniz
Çorum Ak Parti Milletvekili Aday adayı Fatma Çöpür'ün basın açıklamasının tamamj (10 Dakika)
A
a

Yeni Çorum Valisi i KILIÇ makamından ilk mesajında şu ifadelere yer verdi.. Size bayrama kadar müsaade,dosyalarınızı hazırlayın brifing vereceksiniz

Son Valiler Kararnamesiyle Çorum Valiliğine atanan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, bugün saat 16.30’da Çorum’a geldi. Çorum Valiliği önünde törenle karşılanan Kılıç, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile tanıştı. Vali Kılıç, makam aracından iner inmez çiçeklerle karşılandı.

Karşılama törenine; Vali Vekili Adem Saçan, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ahmet Çelik, Vali Yardımcıları Ali Deniz Sürmen, Savaş Tuncer, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile bürokratlar katıldı.

Karşılama heyeti ile tek tek tanışan Vali Kılıç, bir gazetecinin Valilik binası önünde toplu fotoğraf çektirme talebine karşı çıkarak, “bizim geleneğimizde göreve başlarken toplu fotoğraf çektirmek yoktur. Böyle bir fotoğrafı vedalaşırken çektirebiliriz” dedi.
Vali Kılıç, daha sonra Valilik makamına geçerek ilk basın açıklamasını yaptı.

Sözlerine insana hizmetin önemine vurgu yaparak başlayan Vali Kılıç, "Ülkemizin her santimetrekaresi hizmete layıktır. İnsanımızın tamamı hizmete layıktır. Ulaşamayacağımız en uzakta ki insanımızda hizmete layıktır. İnsanımıza hizmet etmek sadece şereftir, onurdur güzelliktir" dedi.
Vali Kılıç, "Şehit kanları ile sulanan bu toprakları alın teri ile sulamak boynumuzun borcudur. Bu toprakların her zerresine saraylar kurmayı arzu ederiz. Bu toprakların her zerresi münbit olsun verimli olsun isteriz. En uçtaki Ayşe ninemizin, Fatma teyzemizin yüzü gülsün isteriz. Fakir fukaramız, garip gurabamız, yetimimiz, bizim olsun isteriz" dedi.

Vali Kılıç Sevgi tohumlarıyla sevginin gücüyle, birlik olmak var, iri olmak var, diri olmak var. Eğer biz fitneyi ve fesadı, alanımızın dışına itebilirsek sevgiyi hâkim kılabilirsek, size temin ediyorum ki ulaşılamayacak bir hedef başarılamayacak hiçbir konu yoktur" diyerek sözlerine ekledi.
Sevgi ve birlikten sonra yapılması gereken iş adil olmak ve adaletten hiç ayrılmamaktır. Her adımımızı atarken her nefesimizi alırken adaleti gözeteceğiz, hukuk düzenini hakkı doğruyu, gözeteceğiz. Daha sonrada hizmet hizmethizmet…Gündüz oturmayacağız, gece uyumayacağız insanımıza hizmet edeceğiz. Bütün devlet teşkilatıyla beraber bu ülkenin ve bu milletin emrine memur edilmiş olan tüm kurum kuruluşlar ve insanımızla beraber memurlarımızla beraber hizmet edeceğiz. Başarılamayacak hiçbir şey yok yeter ki birlik beraberlik olsun. Hükümetimizin koyduğu hedefler devletimizin koyduğu hedefler bizim için ulaşılması gereken hedefler olacaktır.


Kılıç, basın mensuplarına yaptığı açıklamanın ardından kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerine hitaben kısa bir konuşma yaptı.
Vali Kılıç, “"Bu ordunun komutanı benim. Siz de askerlersiniz. Mesai mefhumu tanımadan insanlar için çalışacağız. Size bayrama kadar izin. Brifing hazırlayın. Kurumlarınızın brifinglerini hazırlayın. Bayramdan sonra kurumların brifingini alacağım. Kurmay kadronuz ile geleceksiniz beraber neler yapacağımıza bakacağız. Beraber olacağız. Birlikte yürüyeceğiz. Müdür yardımcılarınıza, şube müdürlerinize, memurlarınıza selam söyleyin" dedi.

 

 

Çorum Ak Parti Milletvekili Aday adayı Fatma Çöpür'ün basın açıklamasının tamamj (10 Dakika)
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam